Özel Bursa Anadolu Hastanesi öğrencileri konuk etti

Özel Bursa Anadolu Hastanesi öğrencileri konuk etti

Özel Bursa Anadolu Hastanesi, Okyanus Koleji Sağlık Kariyer Grubu öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler hastanenin farklı bölümlerini gezerek, doktorlardan bilgi alma imkanına sahip oldular.

2018.12.07 14:23 - Son Güncellenme: 2018.12.07 14:24 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Özel Bursa Anadolu Hastanesi öğrencileri konuk etti

Özel Anadolu Hastanesi, bünyesinde farklı okullardan öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Okyanus Koleji'nden Sağlık Kariyer Grubu öğrencileri hastaneyi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında hastanenin farklı birimlerini gezen öğrenciler, farklı branşlardaki doktorlarla bir araya geldiler.

Son derece keyifli geçen etkinlikte, Sağlık Kariyer Grubu öğrencileri doktorlarla birebir görüşme imkânı buldu. Son olarak hastanenin önünde hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilerin, yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

Gençlerin her zaman yanındayız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Bursa Anadolu Hastanesi Acil Servis Doktoru Mehmet Mutlu Yörüger, öğrencileri hastanede ağırladıkları için son derece mutlu olduklarını söyledi.

Yörüger, gençlerin eğitimlerine katkı sağlamak için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini ifade ederek, "Eğitime büyük önem veriyoruz. Öğrenciler bizim geleceğimiz. Geleceğimizin daha aydınlık olması için gençlerimizin her zaman yanındayız" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.07 14:23 - Son Güncellenme: 2018.12.07 14:24 - HABER MERKEZİ
A