Ozan Kabak'tan Bayern Münih itirafı

Ozan Kabak'tan Bayern Münih itirafı

Ozan Kabak, Alman basınına verdiği röportajda, Bayern Münih ile ilgili düşüncelerinden, takım arkadaşı Mario Gomez'in Türkçe bilgisine, Michael Reschke'nin Hannover maçı sonrası kendisine attığı mesajdan, soyadının anlamına kadar bir çok önemli açıklamaya imza attı.

2019.03.15 17:07 - Son Güncellenme: 2019.03.15 17:07 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ozan Kabak'tan Bayern Münih itirafı

Ozan Kabak, Alman basınına verdiği röportajda, Bayern Münih ile ilgili düşüncelerinden, takım arkadaşı Mario Gomez'in Türkçe bilgisine, Michael Reschke'nin Hannover maçı sonrası kendisine attığı mesajdan, soyadının anlamı ile ilgili Alman gazetecilerle girdiği diyaloğa kadar, bir çok önemli açıklamada bulundu.

'Bundesliga'yı tüm dünya izliyor'

Almanya liginin zorlu bir lig olduğunu bunun da kendisinin gelişimine katkı yapacağını belirten Ozan Kabak "Bundesliga tüm dünyanın izlediği bir lig. Buradaki zorluk beni daha da geliştirecek" diye konuştu.

'Bayern'de oynamayı kim istemez'

Gelecek planlarından da bahseden Ozan, öncelikle takımında başarılı olmak istediğini söyleyerek "Sonraki adımı düşünmek için henüz erken. Ancak kim Bayern'de oynamayı istemez ki. Elbette İngiltere, İspanya ve İtalya'da, Avrupa'nın başka yerlerinde de büyük kulüpler var" dedi.

'Gomez'in Türkçesi, benim Almancam'dan kötü'

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen takım arkadaşı Mario Gomez ve Andreas Beck'in kendisine saha dışında da çok yardımcı olduklarını dile getirdi. Gomez hakkında konuşan 18 yaşındaki Ozan "Gomez'in Türkçesi, benim Almancamdan daha kötü" ifadelerini kullandı.

Almanların 'kabak' merakı

Röportajın bir bölümünde 'Gerçekten enteresan sorular soruyorsunuz' reaksiyonunu verdiği belirtilen Ozan Kabak'a Alman gazetecilerin 'Bay Kabak, gerçekten 'kabak' gibi mi?' diyerek kelimenin anlamını teyit etmek istedikleri, futbolcunun kabak tatlısını anlatarak "Türkiye'de böyle bir benim çok hoşuma giden tatlı var" dediği belirtildi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.03.15 17:07 - Son Güncellenme: 2019.03.15 17:07 - HABER MERKEZİ
A