Otomobile çarpan motosikletli yola savruldu

Otomobile çarpan motosikletli yola savruldu

İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi'nde boş yolda ilerlerken aniden duran otomobil, arkasından gelen motosikletin kaza yapmasına neden oldu. Otomobile arkadan çarpan motosikletteki, aracın üstünden kaldırıma savrulurken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

2017.08.09 10:11 - Son Güncellenme: 2017.08.09 10:11 - Güncel
A
Otomobile çarpan motosikletli yola savruldu
00:26 Otomobile çarpan motosikletli yola savruldu

İLGİLİ VİDEO

Otomobile çarpan motosikletli yola savruldu

Olay, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, virajı döndükten sonra önünde araç olmamasına rağmen boş yolda aniden duran otomobil, arkasından gelen motosikletlinin kaza yapmasına yol açtı. Aniden duran otomobile çarpan motosikletin sürücüsü Mehmet Kankal, aracın üstünden kaldırıma savrularak yaralandı. İddiaya göre kazanın ardından 4 gün hastanede tedavi gören Kankal'ın gözünde yüzde 30 oranında görme kaybı oluştu. Tedavisi süren genç, hakkını hukuki yollardan arayacağını kaydetti.

"YOL BOŞ OLDUĞU HALDE ÖNÜMÜZDE NEDEN DURDUĞUNU BİLMİYORUM"

Çarptığı sürücünün bomboş yolda neden durduğuna anlam veremediğini ifade eden Mehmet Kankal, "Kazadan sonra Bağdat Caddesi'nin girişinde ışıklarda durduk, sonra kalkış yaptık. Yol boş olduğu halde önümüzde neden durduğunu bilmiyorum. Bir anda durdu ve ben duramadım, arkadan çarptım. Sonra beni hastaneye kaldırdılar, 4 gün kadar hastanede yattım. Karaciğer kanamasından dolayı hala tedavim devam ediyor. Sağ gözümde yüzde 30 oranında bir görme kaybım var. Bundan dolayı motorlara karşı daha dikkatli olmalarını, yol vermelerini istiyorum. Ama şuan İstanbul trafiğinde fazla saygı duyulmuyor, genelde böyle şeylerle karşılaşıyoruz ve yaşamaya devam ediyoruz. Hukuki yollardan hakkımı arayacağım" dedi.

Bağdat Caddesi'nde yaşanan kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde boş yolda ilerleyen otomobilin virajı döndükten sonra aniden durduğu görülüyor. Bu sırada arkasından gelen motosikletli gencin duramayarak otomobile arkadan çarp

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.08.09 10:11 - Son Güncellenme: 2017.08.09 10:11 - Aysın Komitgan
A