Osmangazi Belediyespor sezona evinde başlayacak

Osmangazi Belediyespor sezona evinde başlayacak

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, 2018 - 2019 sezonuna kendi sahasında oynayacağı Yalıkavak Belediyespor, karşılaşması ile başlayacak.

2018.08.10 14:26 - Son Güncellenme: 2018.08.10 14:26 - Spor
A
Osmangazi Belediyespor sezona evinde başlayacak

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, ligin ilk haftasında Yalıkavak Belediyespor'u konuk edecek. 9 Eylül tarihinde Dikkaldırım Spor Salonu'nda gerçekleşecek müsabaka öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazili hentbolcular, sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor. Osmangazi'nin sultanları, 4-6 Eylül tarihleri arasında Mardin'de düzenlenecek Kadınlar Türkiye Kupası'nda da Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi, Mardin Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile karşılaşacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ''Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi 2018-2019 sezonunun bayan hentbol takımımız adına hayırlı olmasını diliyorum. Alt yapıda yetişen oyuncularımdan oluşan takımımızla bu zorlu ligde mücadele ediyor olmak bizleri oldukça mutlu ediyor. Yeni sezonda sporcularımıza ve teknik ekibe başarılar diliyor, bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum'' diye konuştu.

Osmangazi Belediyespor Hentbol Takımı Başantrenörü Nedzad Masic ise ''Haftanın 6 günü kondisyon, dayanıklılık ve kuvvet üzerine gerçekleştirdiğimiz antrenman programımız ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kurmuş olduğumuz genç kadroyla elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.10 14:26 - Son Güncellenme: 2018.08.10 14:26 - Ali Yaşar
A