Opera VPN özelliğini Android tarayıcısına entegre etti!

Opera VPN özelliğini Android tarayıcısına entegre etti!

Kullanıcı verilerinin gizliliği, son zamanlarda oldukça popüler ve önemli bir konu olmaya başladı. Şirketler rakiplerine bu konuda meydanlar okumaya, reklamlarını bunun üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Apple da CES 2019 etkinliğinde, veri gizliliği ile ilgili bir afiş ile gündeme oturmuştu. VPN'ler özellikle internet trafiğinizi korumanın en iyi yollarından birisi. Opera, Android tarayıcısının Beta sürümünde ücretsiz VPN özelliğini test ettiğini duyurdu. Opera VPN özelliğini nasıl kullanabilirsiniz?

2019.02.08 16:41 - Son Güncellenme: 2019.02.08 16:42 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Opera VPN özelliğini Android tarayıcısına entegre etti!

Opera VPN özelliğini test ediyor!

Opera'nın yaptığı açıklamaya göre VPN'i kullanabilmek için ayrıca bir uygulama indirip, kurmanıza gerek yok. VPN özelliği, tarayıcının içine yerleştirilmiş bir durumda bulunuyor. Asıl güzel olan ise hem ücretsiz olması, hem de verisınırlandırmasının bulunmaması. Diğer VPN'ler, genelde ücretsiz kullanım için belirli bir veri sınırlandırması yapmaktalar.

Bununla birlikte Avrupa, Amerika ve Asya kıtaları içerisinde seçim yapmanıza olanak sunuyor. Ya da bulunduğunuz yer için en iyi bağlantıyı seçen optimalmod da bulunmakta. Ayrıca arama motorunun bulunduğunuz bölgeyle alakalı daha uyumlu sonuçlar sunması için, arama motorunun VPN bağlantısını atlamasını da sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca VPN kullanımını yalnızca gizlisekmeler için etkinleştirebiliyorsunuz.

Opera, VPN hizmetinin günlük olmayan kullanım için oluşturulduğunu söyledi. Bununla birlikte şirket, VPN bağlantılarının ne kadar hızlı olduğunu ya da ne tür şifreleme kullandığını ise açıklamadı. Yine de sınırsız kullanıma sahip, ücretsiz bir VPN'i görmezden gelmek oldukça zor. Opera bu yeni özelliğin, beta kullanıcılara dalga dalga verileceğini açıkladı.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.02.08 16:41 - Son Güncellenme: 2019.02.08 16:42 - HABER MERKEZİ
A