Op. Dr. Ergin Kopal: Güçlü bir gelecek, sağlıklı bir toplumla mümkündür

Op. Dr. Ergin Kopal: Güçlü bir gelecek, sağlıklı bir toplumla mümkündür

Kopal Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, "Özveri ve sabır isteyen, aynı zamanda kutsal bir meslek olan sağlık hizmetlerinde, insan sağlığının korunması ve sağlık sorunlarının giderilmesi en önemli hedeftir. Güçlü bir gelecek, sağlıklı bir toplumla mümkün olacaktır" dedi.

2019.03.14 14:33 - Son Güncellenme: 2019.03.14 14:42 - Sağlık - HABER MERKEZİ
A
Op. Dr. Ergin Kopal: Güçlü bir gelecek, sağlıklı bir toplumla mümkündür
03:36 Bursa'da doktorlardan 14 Mart mesajı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da doktorlardan 14 Mart mesajı

HABER: BURCU SEKMEN KAMERA: SEFA BALABAN

Bursa'da 14 Mart Tıp Bayramı çeşitli program ve etkinliklerle kutlanıyor. Bursa Özel Esentepe ve Anadolu Hastaneleri doktorları, Tıp Bayramı sebebiyle duygu ve düşüncelerini aktardı.

Kopal Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle yaptığı açıklamada, "Kaliteli ve etkin bir sağlık sistemi, nitelikli toplum anlayışının en önemli göstergelerinden biridir. Özveri ve sabır isteyen, aynı zamanda kutsal bir meslek olan sağlık hizmetlerinde, insan sağlığının korunması ve sağlık sorunlarının giderilmesi en önemli hedeftir. Güçlü bir gelecek, sağlıklı bir toplumla mümkün olacaktır" dedi.

Op. Dr. Ergin Kopal, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bu önemli gün vesilesiyle, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin azaldığı, sağlıkta kalitenin öne çıktığı bir dönem olmasını diliyorum. Mesleğini en iyi şekilde yerine getirmek için büyük bir özveriyle çalışan meslektaşlarımın, hemşirelerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."

Diğer Sağlık ve Beslenme Haberleri için tıklayın


2019.03.14 14:33 - Son Güncellenme: 2019.03.14 14:42 - HABER MERKEZİ
A