On Dokuz'a okuyuculardan yoğun ilgi

On Dokuz'a okuyuculardan yoğun ilgi

Mu'dan Atatürk'e uzanan bir sırrın, günümüzde ortaya çıkmasıyla yaşananları konu alan On Dokuz kısa sürede okurların dikkatini çekti. Birinci baskısı tükenen gizemli romanın yazarı Haluk Özdil, kitabıyla ilgili "Gerçek olayların içine yerleştirilmiş kurgu söz konusu" diyor.

2019.04.16 14:48 - Son Güncellenme: 2019.04.16 14:48 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
On Dokuz'a okuyuculardan yoğun ilgi

Selis Yayınları etiketiyle okurlarla buluşan On Dokuz - Atatürk Geleceği Biliyordu, kısa sürede yoğun bir ilgi gördü. Kitabıın yazarı Haluk Özdil, dünya dışında bir yeri işaret eden Anadolu Selçukluları döneminden kalma dört küpün üzerindeki sır dolu kabartmalardan Atatürk'ün haberi olduğunu belirterek, "Atatürk'ün bildiği ancak açıklanması için zamana yaydığı sırların yeni baştan oluşturduğu kadim yapıya teslim edilmesiyle gelişen olaylar, Gladyo gerçeği ve Illuminati piramidini oluşturan on üç aileye kadar uzanıyor" diyor.

Yaşamının son sekiz yılını Mu ve Atlantis uygarlıklarıyla Türkler arasındaki bağı araştırmaya adayan, bundan dolayı Tahsin Mayapetek'i de Mayaları araştırması için görevlendiren Atatürk'e sunulan Meksika raporlarından yedincisinin orijinal metninin de yer aldığı romanda, 1999 yılında Doktor Babuna'ya yardım amacıyla başlatılan kemik iliği kampanyası için toplanan 170 bin şişe kanın ABD'ye kaçırılması ve Türk insanının genetik şifresinin nasıl çözüldüğü detaylarıyla anlatılıyor.

Orta Asya bağlantılı şamanik yapıyla, Gladyonun kanlı mücadelesi ve sonunda devreye giren Atatürk'ün kadim yapılanmasının anlatıldığı On Dokuz daha uzun süre okurların ilgisini çekecekmiş gibi görünüyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2019.04.16 14:48 - Son Güncellenme: 2019.04.16 14:48 - HABER MERKEZİ
A