Olympiakos, Emenike'nin sözleşmesini feshediyor

Olympiakos, Emenike'nin sözleşmesini feshediyor

Olympiakos ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Emenike serbest oyuncu oluyor. Çünkü kulüp, hukuk departmanına haber göndererek sözleşmesini feshetmek için girişimlere başladı.

2018.07.13 15:20 - Son Güncellenme: 2018.07.13 15:20 - Spor
A
Olympiakos, Emenike'nin sözleşmesini feshediyor

Fenerbahçe'den geçen yaz 2.5 milyon euro bonservis karşılığında Olympiakos'a transfer olan Emmanuel Emenike yolun sonuna geliyor.

Yunan ekibinin iki yıllık sözleşme yaptığı ve halen 2019 sezonu sonuna kadar geçerli sözleşmesi bulunan Nijeryalı futbolcuyla kontratı fesfhetmeye hazırlandığı ortaya çıktı. 

Bonservisini eline alacak 

İlk sezonunda hayal kırıklığı yaratmasının ardından, sezonun ikinci yarısında İspanya'nın Las Palmas Kulübü'ne kiralanan ancak burada hiçbir maçta forma giymeden geri dönen deneyimli forvet yakında bonservisi elinde serbest oyuncu statüsünde olacak. 

Hukuk departmanına talimat 

Kırmızı-beyazlıların futbolcu ile yolları ayırmaya karar verdiği, bu sebeple kulübün hukuk işleri departmanına, Emenike'nin süren kontratının feshedilmesi için gerekli işlemlerin yapılması talimatı verildiği ortaya çıktı. Takıma katkı sağlamayı başaramayan ancak ekibin en çok kazanan isimlerinden bir tanesi olan oyuncunun ağır sözleşme hükümlerinden bir an önce kurtulmanın hesaplarının yapıldığı belirtildi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.13 15:20 - Son Güncellenme: 2018.07.13 15:20 - Büşra Dikilitaş
A