Olcan Adın ile Mevlüt Erdin Antalyaspor'da

Olcan Adın ile Mevlüt Erdin Antalyaspor'da

Olcan Adın ile 1 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı beyazlılar, Mevlüt Erdinç'i de 1 yıllığına kiraladı.

2018.08.31 19:56 - Son Güncellenme: 2018.08.31 19:56 - Spor
A
Olcan Adın ile Mevlüt Erdin Antalyaspor'da

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Antalyaspor, pazar günü 21.45'te sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenman ısınma ve koşuyla başladı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanın ikinci bölümü izlemeye kapalı gerçekleştirildi. Korkmaz, antrenmanın ikinci bölümünde futbolcularına Çaykur Rizespor maçının taktik çalışmasını yaptırdı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle William, Maicon, katılmadı.

OLCAN ADIN ANTRENMANDA

Antrenmana Antalyaspor'un yeni transferi Olcan Adın da katıldı. Olcan Adın'ın Antalyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlılar Medipol Başakşehir 'den Mevlüt Erdinç'i de 1 yıllığına kiraladı.

YENİ BAŞKAN ÖZTÜRK ANTRENMANI İZLEDİ

Antrenmanı 8 ay sonra yeniden göreve gelen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de izledi. Futbolcular ve teknik direktör Bülent Korkmaz ile bir süre sohbet eden Öztürk, daha sonra saha ortasında takıma seslendi. Öztürk, burada yaptığı konuşmada yönetime isteyerek geldiğini anlattı. Takımdaki finansal sıkıntıya rağmen futbolcuların birlik ve beraberliğinin, sahadaki performansın önemine dikkati çeken Öztürk, Antalyaspor'un çok iyi yerlere geleceğini belirtti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.31 19:56 - Son Güncellenme: 2018.08.31 19:56 - Büşra Dikilitaş
A