O Ses Türkiye jürisinde Yıldız Tilbe de olmayacak

O Ses Türkiye jürisinde Yıldız Tilbe de olmayacak

Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin geride bıraktığımız Ağustos ayında, Gökhan Özoğuz'un 'O Ses Türkiye' programını bırakmasının ardından jüri üyeliğinden ayrılacağı yazılıp çizilmişti.

2018.09.04 09:05 - Son Güncellenme: 2018.09.04 09:15 - Medya - HABER MERKEZİ
A
O Ses Türkiye jürisinde Yıldız Tilbe de olmayacak

Çıkan bu iddia sonrası Tilbe, kendisine özgü bir yanıtla çıkan iddiaları yalanladı. Twitter hesabından konuyla ilgili bir takipçisinin mesajını yanıtlayan Yıldız Tilbe, bunun bir dedikodu olduğunu belirterek ayrılık haberlerinin doğru olmadığını 'Dediler kodular' şeklinde bir açıklama ile yalanlamayı tercih etti.

GERÇEK BİR AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

Ayrılık haberlerinin çıkmasının ardından sosyal medya hesabından bunların dedikodu olduğunu söyleyen Yıldız Tilbe, bu açıklamasından sadece bir ay sonra bu defa programdan ayrıldığını yine sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ayrılık kararının iradesi dışında alındığını ima edercesine 'O Ses te yokmuşum' şeklinde bir ifade kullanan Tilbe bu çıkışıyla kafaları karıştırdı.

BEYAZIT ÖZTÜRK JÜRİ KOLTUĞUNDA
Acun Ilıcalı, Kanal D'de 20 yıldan uzun süre yaptığı Beyaz Show'u bitiren Beyazıt Öztürk de TV8'e transfer etmişti. Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüri koltuğunda oturacak. Yeni sezonda jüride yer alması kesin olan isimler ise Hadise, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk oldu. Tilbe'nin vedasından sonra ise bir ünlü isim daha yarışmaya jüri olarak katılacak.

O Ses Türkiye programında 5 yıldır jüri üyeliği yapan Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz yeni sezonda 'O Ses Türkiye'de yer almayacağını duyurmuştu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.09.04 09:05 - Son Güncellenme: 2018.09.04 09:15 - HABER MERKEZİ
A