Nokia kullananlara büyük müjde!

Nokia kullananlara büyük müjde!

Nokia yeni döneminde kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Özellikle Andoid Pie'ın piyasaya sürülmesinin ardından HMD Global de cihazlarına bu işletim sistemini hızlıca getirebilmek için kolları sıvamış durumda. Nokia 8 sahipleri Android Pie konusunda büyük habere çok yakınlar.

2018.09.10 08:51 - Son Güncellenme: 2018.09.10 08:52 - Teknoloji
A
Nokia kullananlara büyük müjde!

Nokia 8 Android Pie ile yeni özelliklere kavuşacak!

Nokia kullanıcısından gelen şikayeti yanıtlayan Juho Sarviskas müjdeli haberi sonunda verdi. Sarviskas atmış olduğu twette, amiral gemisine ARCore desteğinin geleceğini ve yeni kamera özelliklerinin de yeni Android Pie güncellemesiyle kullanıcılara sunulacağını belirtti.

Kullanıcıların karşısına Android 9.0 Pie güncellemesi çıkacağı açıklanan Nokia 8, yeni güncellemeyle yüz kilidi ve ARCore desteği gibi önemli özellikleri kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

HMD Global kullanıcılarının kaliteli ve sorunsuz bir akıllı telefon deneyimi yaşatmak adına, düzenli aralıklarla güncelleme yayınlamaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Nokia 8, Nokia 7 Plus ve Nokia 6.1 için yayınlanan yazılım güncellemesiyle, belirttiğimiz bu modeller yeni kamera özelliklerine kavuşmuştu,

En son güncellemeyle de Pro Camera  kamera yazılımını kullanabilen Nokia 8 kullanıcıları şimdide, Android Piegüncellemesiyle birçok yeniliğe kavuşmak için gün saymaktalar.

Yeni güncellemeyle amiral gemisi, Google'ın artırılmış gerçeklik platformu olan ARCore desteğine sahip olacak. Yeni bir yüz kilidi sistemiyle de gelecek olan yeni güncelleme ayrıca Nokia 8'in kamerasına da önemli özellikler eklenecek.

Android 9.0 ile birlikte yapay zekanın da yardımıyla akıllı telefonunuz daha akıllı, daha basit ve kullanıcılar için daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuluyor. Yeni özellikler arasında ekran çıkıntıları için dahili destek, yenilenen Hızlı Ayarlar paneli bulunuyor. Yeni bildirim özellikleri, bildirimlerdeki mesajlara yanıtlama ve akıllı yanıtlar da dikkat çekiyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.09.10 08:51 - Son Güncellenme: 2018.09.10 08:52 - Kübra Coşar-pasif
A