Nintendo Switch'e Youtube gelebilir!

Nintendo Switch'e Youtube gelebilir!

Eğer bir Nintendo Switch kullanıcısıysanız, muhtemelen video içerikler konusunda konsolunuzu istediğiniz verimlilikte kullanamıyorsunuzdur. Bunu yapabilmek için pek bir seçeneğiniz yok. Hulu ve Japonya için kullanılabilir olan Niconico şu an Nintendo Switch'in video içerik ihtiyacını karşılamaya çalışsa da, pek başarılı olduğu söylenemez.

2018.11.05 16:06 - Son Güncellenme: 2018.11.05 16:06 - Teknoloji
A
Nintendo Switch'e Youtube gelebilir!

Tüm bu seçeneklerin dışında, video içerik platformunda lider bir servis çok yakında Nintendo Switch modellerine gelebilir. Nintendo'nun internet sitesinde oyun ve uygulama araması yapan kullanıcılardan bazıları, Youtube uygulamasını önerilenler kısmında gördüğünü sosyal medya platformlarında duyurdu. Kullanıcıların aktardığı bilgilere göre bu uygulama 8 Kasım tarihinde kullanıma açılacak. Şu an içinse ürün sayfasına erişim mümkün değil.

Google, son zamanlarda yürüttüğü politikalar ile kendi servislerini tüm platformlara yaymaya çalışıyor. Youtube da bu servislerden birisi. Hep birlikte gözlemlediğimiz üzere akıllı telefonlardan konsollara, televizyonlardan buzdolaplarına kadar her yerde görmeye de başladık. Nintendo'nun Wii U ve 3DSkonsollarında da gördüğümüz Youtube için, Switch'e gelmesini beklememiz çok sürpriz olmayacaktır.

Bu haber doğruysa, Switch için oldukça büyük bir gelişme olacaktır. Switch, çoğu kullanıcı için artık gerçek bir medya oynatıcı olma yönünde adım atmış olacak. Bu aynı zamanda tek bir platformda oyun oynamak ve video izlemek isteyen gençler için en kolay yol olabilir.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.11.05 16:06 - Son Güncellenme: 2018.11.05 16:06 - Kübra Coşar-pasif
A