Niğde'de iki kardeş yardım bekliyor! Ayda 3 kilo alıyorlar

Niğde'de iki kardeş yardım bekliyor! Ayda 3 kilo alıyorlar

Niğde'de Şenol ve Ayşe Sarıdaş çiftinin aşırı kilolu 2 çocuğu, yaşıtları gibi hareket edememenin sıkıntısını yaşıyor.

2018.05.21 21:39 - Son Güncellenme: 2018.05.21 21:40 - Güncel
A
Niğde'de iki kardeş yardım bekliyor! Ayda 3 kilo alıyorlar

Niğde'de yaşayan Sarıdaş çiftinin çocukları, doğumlarından 40 gün sonra aşırı kilo almaya başladı. Sarıdaş çifti, 25 kiloya ulaşan 11 aylık Yılmaz Buğra ve 50 kilo olan 2,5 yaşındaki Semanur'un bu durumuna üzülüyor.

TEŞHİS KONULAMADI

Anne Ayşe Sarıdaş (24), gazetecilere, çocuklarının hızlı kilo alması nedeniyle Kayseri'deki hastanelere gittiklerini ancak yapılan muayenede nedeninin tam olarak bulunamadığını söyledi. Çocuklarının rahatsızlığına teşhis konulamadığını anlatan Sarıdaş, şöyle konuştu:

'AYDA ORTALAMA 3 KİLO ALIYORLAR'

'Çocuklarımda doyma hissi bulunmadığı için hızla kilo almaya devam ediyorlar. Ayda ortalama 3 kilo alıyorlar. Kızım yürüyemiyor, koşamıyor, yaşıtları gibi oyun oynayamıyor, hep oturuyor, hareket edemiyor. Bir an önce yürümesini, koşmasını, oynamasını istiyorum. Yardım olmadan çocuklarımı taşıyamıyorum. Kızımın yaşındakiler koşarken o yürüyemiyor. Evde otururken bile kilosundan dolayı daralıyor ve nefes alıp vermekte zorlanıyor.

'YARDIM İSTİYORUM'

Çocuklarımın diğer çocuklar gibi normal olmasını, koşup oynamalarını istiyorum. Oğlumun şu an emeklemesi gerekiyor ama emekleyemiyor. Çok huzursuzlar, geceleri uyuyamıyorlar. Maddi imkanımız yok, eşim hamallık yapıyor. Çocuklarımı daha iyi doktorlara götürmek için yardım istiyorum."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.05.21 21:39 - Son Güncellenme: 2018.05.21 21:40 - Ali Yaşar
A