Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, "14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun"

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, "14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun"

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, insan sağlığının vazgeçilmez bir önem taşıdığını belirterek her geçen gün büyük ilerlemeler kaydeden tıp alanında görev yapan kişilerin de bu anlamdaki üstlendikleri önemin ciddi önem taşıdığını belirtti.

2019.03.13 17:21 - Son Güncellenme: 2019.03.13 17:21 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, "14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun"

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. 

Belediye Başkanı Atilla Seçen, daha sağlıklı hayatın sürdürülmesinde sorumluluk taşıyan tüm sağlık personellerinin ciddi fedakarlıklarla çaba harcadıklarını dile getirdi. 

Seçen mesajında daha sonra şunları vurguladı; "Yaratılmışların en şereflisi olan insanın sağlığı her şeyin üzerindedir. Sağlıklı toplumların her alanda başarılı olacağı bilinen bir gerçektir. Kendilerine sağlığımızı teslim edip, yaptıkları çalışmalarla da bizlerin sağlıklı bireyler olmasında temel bir güç ortaya koyan doktorlar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları, hedeflenen dengeli ve başarılı toplumun oluşumunda önemli bir misyon üstlenmektedirler. Böylesine anlamlı bir günde, görev yapan bu kutsal mesleğin değerli temsilcilerini tebrik ediyor, daha nice yıllarda bu mutluluğu taşımalarını temenni ediyorum." 
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.03.13 17:21 - Son Güncellenme: 2019.03.13 17:21 - HABER MERKEZİ
A