Netflix'ten Hakan: Muhafız müjdesi

Netflix'ten Hakan: Muhafız müjdesi

Netflix'in il Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın yeni sezonları onaylandı.

2019.01.11 08:46 - Son Güncellenme: 2019.01.11 08:46 - Medya
A
Netflix'ten Hakan: Muhafız müjdesi

Netflix, O3 Medya imzalı ilk Türk dizisi 'Hakan: Muhafız'ın (The Protector) üçüncü ve dördüncü sezonlarını onayladı. Haberi ilk kez MedyaTava duyurmuştu.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan ve Okan Yalabık'ın üstlendiği, 190 ülkede gösterilen Netflix'in ilk Türk dizisi 'Hakan: Muhafız'ın üçüncü ve dördüncü sezonları da onaylandı.

Netflix, geçtiğimiz Aralık ayında gösterime giren ve 190'dan fazla ülkede izlenebilen Hakan: Muhafız'ın üçüncü ve dördüncü sezonlarının da çekileceğini duyurdu. Söz konusu sezonların onaylandığını açıklayan Netflix, ikinci sezonda da Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin diziye dahil olacağını bildirdi.

Başrolünü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur'un yer aldığı Hakan: Muhafız, ilk sezonuyla beğeni toplamıştı. Dizinin ikinci sezonunun çekimleri yakında başlayacak. 3. ve 4. sezonlar için ise hazırlıklar sürüyor. Yeni sezonların 2020 yılında yayına girmesi planlanıyor.

Netflix'ten açıklama: Heyecanlıyız

Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerden gelen tepkilerden mutluluk duyduklarını dile getiren Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl "Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul'u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.01.11 08:46 - Son Güncellenme: 2019.01.11 08:46 - Gülcan Tekin
A