Netflix'in tahtını sarsacak 5 film ve dizi platformu

Netflix'in tahtını sarsacak 5 film ve dizi platformu

İnternet yayıncılığı konusunda 2007 yılından bu yana büyük bir gelişme kaydeden Netflix, artık farklı ülke ve dillerde içerikler üretmeye başladı. Kendi alanında tahtın sahibi olan platforma, yakında çok ciddi rakipler gelecek. Eğer uydulardan ve kablolardan kurtulmak için alternatif bekliyorsanız, bu liste size bir rehber olabilir.

2019.03.13 17:40 - Son Güncellenme: 2019.03.13 17:41 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Netflix'in tahtını sarsacak 5 film ve dizi platformu

İsteğe bağlı içerik izleme (on-demand) konusunda dünyanın en popüler servisi olan Netflix, adeta bu işin bir tekeli olmuş durumda. Nitekim teknoloji ve medya sektöründe tekellerin ömrü çok da uzun değil. Her ne kadar hala yükseliş sürecinde de olsa Netflix'in yakında çok ciddi rakipleri olacak.

Halihazırda ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde hizmet veren Hulu, HBO, Starz, Amazon Prime gibi servisler dışında, yakında hizmete girmesi beklenen yayıncılık servislerini derledik.

Sosyal medya terimini hayatımıza sokan Facebook, tıpkı Netflix gibi kendi orijinal film ve dizilerini sunmaya hazırlanıyor. Üstelik bu film ve dizileri izlemek tamamen ücretsiz olacak. Facebook'un kullanılabildiği her yerde izlenecek olan içerikler, kendilerine özel açılan sayfalardan ulaşılabilir olacaklar. 

Facebook'un gelir kaynağı ise her zaman olduğu gibi ürün yerleştirmeleri ve reklam videoları olacak. Firma, kendi üretimi dışındaki içerikleri platformda yayınlamayabilir. Bunlar yerine talk şovlar ve reality şovlara yer verilecek. 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.03.13 17:40 - Son Güncellenme: 2019.03.13 17:41 - HABER MERKEZİ
A