Neco: Allah bu haberleri çıkaranların cezasını versin

Neco: Allah bu haberleri çıkaranların cezasını versin

Kendisinden 25 yaş küçük eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla daha önce 'bir ay evden uzaklaştırma' cezası alan sanatçı Neco'ya, bu kez de 'üç ay uzaklaştırma' cezası verildi. Kanal D Magazin Müdürü Asiye Acar'a konuşan Neco, "Allah bu haberleri çıkaranların cezasını versin" dözleriyle, şiddet iddiasını yalanladı.

2018.11.09 10:51 - Son Güncellenme: 2018.11.09 10:51 - Magazin
A
Neco: Allah bu haberleri çıkaranların cezasını versin

Bodrum'da yaşayan ve 'Neco' adıyla bilinen sanatçı Nejat Özyılmazel, 2008 yılında kendisinden 25 yaş küçük İdil Erge ile ikinci evliliğini yaptı. İki çocukları dünyaya gelen çift arasında son iki yıldır sorunlar yaşanmaya başladı.

İddiaya göre; Neco, geçen yıl eşine şiddet uyguladı. Darp raporu alarak Neco'dan şikâyetçi olan İdil Erge, daha sonra şikâyetinden vazgeçti. Ancak devam eden kamu davası sonucu Neco'ya 'bir ay evden uzaklaştırma' ve 'kasten yaralama' suçundan para cezası verdi. Neco'nun, bu olaydan sonra da eşine psikolojik şiddet uygulamaya devam ettiği öne sürüldü. 

"BEN EVDEN AYRILDIM"

Olay yeniden savcılığa intikal edince Neco'ya 'üç ay daha evden uzaklaştırma' cezası verildi. Suçlamaları reddeden Neco, "Darp olayı yok. 8 Ekim'de boşanma davası açtım. O günden beri de ayrı bir evde oturuyorum" dedi. 

Kanal D Magazin Müdürü Asiye Acar'a konuşan Neco, "Bu dedikoduları çıkartanın Allah cezasını versin. Evlenmek, boşanmak bunlar benim özel hayatım. Ben eşimden ayrılıyorum, evden ayrıldım" ifadelerini kullandı.

'DARP RAPORU' İDDİASI

Neco'nun eşi İdil Erge'nin hastaneden alınmış darp raporunun olduğu iddia ediliyor. İddiaya göre İdil Erge elinden, göğsünden ve dizinden yaralanmış. Hastanelik olmuş.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.11.09 10:51 - Son Güncellenme: 2018.11.09 10:51 - Ali Yaşar
A