Necati Şahin'den Türkiye'nin ilk ve tek 'sanal seçim ofisi'

Necati Şahin'den Türkiye'nin ilk ve tek 'sanal seçim ofisi'

Cumhur İttifakı AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Türkiye'de ilk ve tek olan bir projeye imza attı. Ekibiyle kurduğu sanal seçim ofisinin lansmanını ve açılışını gerçekleştiren Necati Şahin, bu sayede seçmene 7/ 24 hizmet verebileceklerini söyledi.

2019.03.19 13:06 - Son Güncellenme: 2019.03.19 13:19 - Bursa Bölge
A
Necati Şahin'den Türkiye'nin  ilk ve tek 'sanal seçim ofisi'

HABER: BURCU SEKMEN

Cumhur İttifakı AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin ilçede kurdukları seçim ofisinin 500 ila 1000 arasında ziyaretçi ağırladığını belirtirken sanal seçim ofisi ile bu rakamları 15-20 bin seviyelerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye'de ve Avrupa'da ilk kez hayata geçirilen sanal seçim ofisini deneyimlemek isteyen seçmenin 'www.sanalsecimofisi.com' yada 'www.nilüfersecimofisi.com' bağlantılarına girerek 7/24 gerek projeler gerekse meclis üye adaylarına kadar birçok bilgiye erişebileceğini ifade eden Necati Şahin, "Yenilikçi ekibimizle daha geniş kitlelere daha hızlı ulaşım için böyle bir işe giriştik. Seçmenlerimiz bizimle ilgili merak ettikleri her şeye buradan ulaşabilirler.Ayrıca telefonlarına sayfadaki karekodu tanımlayarak da bize ulaşabilirler" diye açıkladı. Yaptığı konuşmada Nilüfer Belediye Başkanı Millet İttifakı CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'i de eleştiren Necati Şahin, "Cumhur İttifakının en iyi projelerinden biri 'projeci' insanları Nilüfer'de birleştirmesidir. Biz Nilüfer'i vakıflarla yönetmeyeceğiz. Yalnız Nilüfer'in değil tüm Bursa'nın belediye başkanı olacağız. Yıllardır bekleyen  önemli projeler var. 20 yıldır Nilüfer'i yöneten arkadaşımızın en başarılı projesi, cenaze ve düğünlere gitmesidir. Harmadalı oynamıştır, Ormancı türküsünü söylemiştir" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.19 13:06 - Son Güncellenme: 2019.03.19 13:19 - Cemile Köseoğulları
A