Nabil Dirar: "Başkanımız maç sonunda yanımıza geldi ve..."

Nabil Dirar: "Başkanımız maç sonunda yanımıza geldi ve..."

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Nabil Dirar ve Eljif Elmas açıklamalarda bulundu.

2019.04.14 22:23 - Son Güncellenme: 2019.04.14 22:24 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Nabil Dirar: "Başkanımız maç sonunda yanımıza geldi ve..."

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Nabil Dirar ve gecenin golcüsü Eljif Elmas açıklamalarda bulundu.

"Biraz affettirme günü olacaktı bizim için"

"Çok zor bir yıl geçiriyoruz, bu akşam da bu özel yılın en önemli akşamına çıktık. Bu kulübün imajını doğru bir şekilde yansıtabilmek istiyorduk, bu sezonu biraz affettirme günü olacaktı bizim için. 10 kişiyle biraz zor oldu ama birlikteliğimiz iyiydi. 10 kişi olduğumuzu düşünürsek, iyi bir skor aldığımızı düşünüyorum."

"Takımımla gurur duyduğumu söyleyebilirim"

"Başkanımız maç sonunda yanımıza geldi ve bizi tebrik etti. 10 kişiyle iyi savaştık gerçekten, saha içinde her şeyimizi verdik. Takımımla gurur duyduğumu söyleyebilirim, aynı zamanda taraftarımızla da gurur duyuyorum. Bugün daha da büyük, daha ateşli destek gördük."

Derbide attığı golle berbaerliği getiren Eljif Elmas ise "Bu derbide oynadığım için çok mutluyum, ilk kez oynadım. Gol attığım için de mutluyum. Bu seriyi devam ettirdiğim için de mutluyum, inşallah uzun süreler devam eder." ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.04.14 22:23 - Son Güncellenme: 2019.04.14 22:24 - HABER MERKEZİ
A