MUYAD Mudanya'dan birlik mesajı verdi

MUYAD Mudanya'dan birlik mesajı verdi

Mudanya ve Köyleri Yaşatma Derneği (MUYAD), ilçenin muhtarlarıyla buluştu. 36 mahalle muhtarının katıldığı buluşmada dostluk mesajları verildi.

2019.02.11 13:04 - Son Güncellenme: 2019.02.11 13:11 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
MUYAD Mudanya'dan birlik mesajı verdi
01:50 MUYAD Mudanya'dan birlik mesajı verdi

İLGİLİ VİDEO

MUYAD Mudanya'dan birlik mesajı verdi

BURCU SEKMEN-SEFA BALABAN / BURSADABUGUN

MUYAD, Mudanya'daki muhtarlarla sabah kahvaltısında buluştu. Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Taçman'ın öncülüğünde organizasyona katılan 36 mahalle muhtarı birlik, beraberlik mesajları verirken bir yandan da seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. ,

MUYAD Kurucu Başkanı Sahip Keçici yaptığı ev sahipliği konuşmasında, "Muhtarlarımız ve MUYAD her zaman yan yana olmuştur. Bizim ortak paydamız her zaman Mudanya olmuştur. Muhtarlarımız da her daim MUYAD'ın yanında olmuştur. Bu birlik ve beraberliğimiz önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir.

Her yerde bir siyaset ortamı görüyoruz. Bizde MUYAD olarak AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr.Ahmet Murat Ünal'ı destekliyoruz ve desteğimizi sunuyoruz" dedi. Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç ise ilçedeki muhtarlar arasında rekabetin yüksek olduğu bir seçim hazırlığı olduğuna dikkat çekerek, "Bol adaylı bir süreçle Mudanya için kollar sıvandı. İyi olan kazansın diyoruz. Sahip Keçici sadece MUYAD Başkanı değildir bizimde abimiz, canımızdır. Kendisi eski bir siyasetçi olarak muhtarlarla ilişkisini asla kesmez, vatandaşla hep iç içedir" diye bahsetti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.11 13:04 - Son Güncellenme: 2019.02.11 13:11 - HABER MERKEZİ
A