MUYAD'dan Altepe'ye teşekkür plaketi

MUYAD'dan Altepe'ye teşekkür plaketi

Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin (MUYAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, derneğin faaliyetlerine verdiği desteklerden ötürü MUYAD Başkanı Sahip Keçici tarafından teşekkür plaketi verildi.

2019.01.14 11:23 - Son Güncellenme: 2019.01.14 11:33 - Bursa Bölge
A
MUYAD'dan Altepe'ye teşekkür plaketi

Mevcut Başkan Sahip Keçici'nin güven tazelediği Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin (MUYAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı'na Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı. 

Altepe, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı açıklamada "Sahip Keçici doğru işler yapıyor ki bu kadar seviliyor. Bu yoğunlukta insanı burada toplayabiliyor. MUYAD, hizmetleriyle öne çıkan Mudanya için çok önemli bir dernek" dedi.

MUYAD Başkanı Sahip Keçici ise konuşmasında "Sayın Başkan Recep Altepe'ye bugüne kadar hizmetlerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. MUYAD olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda, mahallelerimizin sorunlarının giderilmesinde büyük yardımlarınız oldu. Buraya da geldiniz. Tekrar teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından Keçici tarafından Altepe'ye teşekkür plaketi de takdim edildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.14 11:23 - Son Güncellenme: 2019.01.14 11:33 - Yaman Kaya
A