MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ziyaretleri hız kesmeden sürdürüyor

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ziyaretleri hız kesmeden sürdürüyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, yapılan olağan genel kurulun akabinde, üyelerle olan bağın güçlenmesi adına yürütülen ziyaretleri hız kesmeden sürdürüyor.

2019.04.14 11:20 - Son Güncellenme: 2019.04.14 11:21 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ziyaretleri hız kesmeden sürdürüyor

Bu kapsamda MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Murat Yıldırım Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren MY Kolej Beşevler Kampüsü Kurucu Temsilcisi Enes Demirezen'i ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve beraberindeki işadamlarını kampüste ağırlayan MY Kolej Beşevler Kampüsü Kurucu Temsilcisi Enes Demirezen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MÜSİAD üyesi olmaktan gurur duyduklarını belirten ve okul ile Murat Yıldırım Eğitim Kurumları hakkında bilgiler veren Demirezen, Beşevler Kampüsü'nün bu eğitim öğretim yılı öncesinde açıldığını, daha çok yeni olmasına rağmen 250 öğrenciye eğitim ve öğretim sağlandığını söyledi. Demirezen, "Murat Yıldırım Eğitim Kurumları'nın Bursa'da iki kampüsü bulunuyor. Birisi bu içinde bulunduğumuz kampüs, diğeri de Alaaddinbey'deki sağlık lisemiz. Murat Yıldırım Eğitim Kurumları olarak, Türkiye genelinde 15 okul ve 39 şubeye sahibiz. Burası da o eğitim yuvalarından birisi" diye konuştu.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay da bu ziyaretlerin önemine dikkat çekti. Alpay, "Yeni bir yönetimiz. Genel kurulumuz geçtiğimiz aylarda yaptık ve ilk günden itibaren çalışmalarımızı aynı tempoda ve hatta artan şekilde sürdürüyoruz. Üye ziyaretlerimiz de bunlardan rutin ama en önemli olanlardan birisi. Biz üyelerimizle güçlüyüz ve geleceğe doğru emin adımlarla yürüyoruz. İşte bu kapsamda da üye ziyaretleri çok kritik öneme sahip. Bu ziyaretlerle aidiyet duygusunun pekişmesine vesile olduğumuza inanıyoruz. Ayrıca MY Kolej gibi bir eğitim kurumunun bünyemizde olmasından güç alıyoruz" dedi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.14 11:20 - Son Güncellenme: 2019.04.14 11:21 - HABER MERKEZİ
A