Murat Başoğlu davasında yeni gelişme!

Murat Başoğlu davasında yeni gelişme!

Sunucu Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın beraat ettiği davada yeni bir gelişme yaşandı.

2019.01.14 08:57 - Son Güncellenme: 2019.01.14 08:57 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Murat Başoğlu davasında yeni gelişme!

Sunucu Murat Başoğlu'nun (50) Bodrum'da 1.5 yıl önce bir teknede öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı (35) ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmış, aylarca konuşulmuştu. 

Skandalın ardından eşinin arkasında duran Hande Bermek, tepkiler artınca 11 Eylül 2017'de evliliğini bitirmişti.

Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada her iki sanık için de geçen mart ayında beraat kararı çıkmıştı.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, Bodrum 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'hayasızca hareketlerde bulunmak'tan yargılanan ikili hakkındaki dosyayı inceleyen İzmir 15'inci İstinaf Dairesi, Burcu Başoğlu'nun kocası Selçuk Kabadayı'ya tebligat yapılmadığını belirledi.

Daire, eksikliğin giderilmesi için dosyayı mahkemeye geri gönderdi.

''UYKULARI KAÇSIN İSTİYORUM''

Geçen günlerde gazetecilere röportaj veren Murat başoğlu, hem etrafa çok sert tehditler savurdu hem de ekranlara geri döneceği sinyalini verdi.

"Bazı haddini bilmeyenler adam öldürmeyi sinek öldürmek zannediyorlar" diyen Murat Başoğlu, ardından "Allah'a şükür kimse öyle bir şeye cesaret edemez. Benim adım Murat Başoğlu. Ben bastığım yerde ayağımın izini bırakırım. O yüzden herkes aklını başına devşirecek." diyerek kendisini eleştirenlere açık açık tehdit etti.

Başına gelen olaydan sonra düşmanlarını tanıdığını ve onlardan bir bir hesap soracağını söyleyen sunucu, "Her kötü olayın bir iyi sonucu vardır. Önemli olan benim bunlardan ne ders çıkardığımdır. Ben bunlardan çok güzel dersler çıkardım.

''BENİM ADIM MURAT BAŞOĞLU''

Allah'ıma şükür beni çok seven insanlar olduğunu gördüm. Düşmanlarımı da gördüm. Görmedim değil. Onlardan da hesap soracağım. Benim adım Murat Başoğlu. Öyle kimseden hesap sormaz zannetmesinler. Hepsinden hesap soracağım. Uykuları kaçsın istiyorum çünkü" ifadelerini kullandı.

"Ekranlara da döneceğiz Allah nasip ederse. Ayrıca Bodrum'da çok güzel projelerimiz var. Hayatımızda hepimiz kötü şeyler yaşıyoruz. Ben de bazı kötü şeyler yaşadım. Ama hepsini atlattım. Dimdik ayaktayım. Çok güzel dostlarım var ve herkes benim yanımda. Üzerime oynanan bir oyundu ve ben bütün mahkemelerden beraat ettim. Onun için o ya da başkası yaptı demek istemiyorum."

''YENİ BİR İLİŞKİM VAR''

Çok sevdiği biri olduğunu söyleyen sunucu, "Hakkımda televizyonda ahkam kesenleri göreceğim. Hesabını bir tek eşime veririm, onu da verdim ve boşandık. Şimdi çok sevdiğim birisi var, yeni bir ilişki denebilir. Keyifli bir hayatım var" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.01.14 08:57 - Son Güncellenme: 2019.01.14 08:57 - HABER MERKEZİ
A