'Muhteşem İkili'de hangi sürpriz isimlerin adı geçiyor?

'Muhteşem İkili'de hangi sürpriz isimlerin adı geçiyor?

"Siyah Beyaz Aşk" dizisinin final yapmasının ardından gelen yeni teklifleri değerlendiren İbrahim Çelikkol, kararını verdi.

2018.08.31 09:27 - Son Güncellenme: 2018.08.31 09:27 - Medya
A
'Muhteşem İkili'de hangi sürpriz isimlerin adı geçiyor?

Yakışıklı oyuncu, TMC Film'in imza atacağı "Muhteşem İkili" adlı iddialı diziyle el sıkıştı. M. Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğuna oturacağı dizi, sevilen Tango&Cash projesinin yerli uyarlaması olacak.

Mustafa Kerim Can ve Mert Barca adlı iki polisin renkli hikâyesini ekrana taşıyacak olan dizide Çelikkol'un rol arkadaşı için Kaan Urgancıoğlu'na teklif götürüldüğü gündeme gelmişti. Son gelen haberlere göre ise rol için Kerem Bürsin'in adı geçiyor.

Yine sürükleyici bir polisiye hikâyeyi konu alan atv'nin Can Kırıkları dizisini de çok beğenen ancak aynı zamanda yapım ortağı olduğu "Yaşamayanlar" adlı internet projesini yeni bitirdiği için bir süre dinlenmek isteyen Kerem Bürsin'in "Muhteşem İkili" dizisinden gelen teklife ise sıcak baktığı konuşuluyor. Dizi için adı geçen bir başka ünlü ismin de Zafer Algöz olduğu öğrenildi. Güçlü kalem Başar Başaran imzası taşıyan "Muhteşem İkili" için Kanal D ile görüşüldüğü öne sürüldü. 

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.08.31 09:27 - Son Güncellenme: 2018.08.31 09:27 - Gülcan Tekin
A