Muhtarlara 'Açık kapı' talimatı

Muhtarlara 'Açık kapı' talimatı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, vatandaşların ihtiyaçlarının en fazla 2 saat içerisinde karışlanması noktasında muhtarlara önemli görevler düştüğünü belirterek, "Kapımız 24 saat açık demiyoruz, kapımız hiç kapanmıyor zaten" dedi.

2018.09.26 17:40 - Son Güncellenme: 2018.09.26 17:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Muhtarlara 'Açık kapı' talimatı

Isparta'da her ay düzenli olarak merkez ve köylerde gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı'nın Eylül ayı oturumu Vali Şehmus Günaydın başkanlığında yapıldı. Merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, İl Özel İdaresi, Jandarma ve ilgili birim yetkilileri de hazır bulundu. 

"Vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanması önemli" 

Muhtarların, vatandaşların istek ve taleplerinde ilk temas noktası olarak görev yaptıklarını belirten Günaydın, vatandaşların ihtiyaçlarının zamanında ve tam karşılanmasının büyük önem taşıdığını söyledi. 
Muhtarlardan, yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların gereksinimlerinin kış gelmeden acil olarak tamamlanmasını isteyen Vali Günaydın, mahalle ve köylerde en fazla 2 saat içerisinde vatandaşın ihtiyacının çözülmesi talimatı verdi. 

Eğitim alanında son bir yılda çok ciddi yatırımlar yapıldığını ve Isparta'da ortalama sınıf mevcudunun 18 olduğunu aktaran Vali Günaydın, bu dengeyi koruyabilmek için herkesin duyarlı olmasını istedi. 
Muhtarlarla istişare halinde olduklarını da ifade eden Günaydın, "Kapımız 24 saat açık demiyoruz, kapımız hiç kapanmıyor zaten. Muhtarlarımızın çalışmaları bizler için çok önemli." 
Daha sonra muhtarlara tek tek söz veren Vali Günaydın, gelen talep ve önerileri dinleyerek, çözümü konusunda ilgili birim amirlerine talimat verdi. 
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.09.26 17:40 - Son Güncellenme: 2018.09.26 17:42 - HABER MERKEZİ
A