Muhammed Şengezer, A Milli Takım'a çağrıldı

Muhammed Şengezer, A Milli Takım'a çağrıldı

Şenol Güneş tarafından ilk kez A Milli Takım'a çağrılan Bursaspor'un başarılı kalecisi Muhammed Şengezer, Avrupa kulüplerinin yakın takibinde... 22 yaşındaki file bekçisinin oyuncu temsilcisi Yiğit Oruç, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

2019.03.15 19:29 - Son Güncellenme: 2019.03.15 19:30 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Muhammed Şengezer,  A Milli Takım'a çağrıldı

Yıllarca Ümit Milli Takım'da da oynayan Vakıfköy patentli Muhammed Şengezer'in Avrupa'nın birçok takımı tarafından takip edildiğini söyleyen Oruç'un açıklamaları şöyle:

"Türk futbolu adına Şenol Güneş'in gelmesi inşallah hayırlı olur. Muhammed hem Bursaspor'un, hem de Milli Takımlarda alt kategorilerde oynamış bir kaleci. Geleceği olan ve kabiliyetleri olan bir kaleci. Bugün yurt içi ve dışından birçok takım ilgileniyor. Liverpool'un scoutları ve Avrupa'nın birçok takımı onunla ilgileniyor.

"Lille ile görüşmeler sürüyor"

Şu anda Fransız ekibi Lille ile görüşmelerimiz sürüyor. İlgileniyorlar ve değerlendiriyorlar. Bizim dışımızda kulübe giden resmi bir şey var mı, onu bilmiyorum. Muhammed'in her maçını izlediklerini ve çalışmalarını olduğunu biliyorum. İspanya'dan da ilgilenen kulüpler var.

"Ciddi bir ilgi var"

Sadece Lille değil. Lille yetiştirici bir kulüp. Genç oyuncularla daha fazla ilgileniyorlar. Ciddi ciddi ilgileniyorlar.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.03.15 19:29 - Son Güncellenme: 2019.03.15 19:30 - HABER MERKEZİ
A