Muhammed İldiz: "Borussia Dortmund'u reddettim"

Muhammed İldiz: "Borussia Dortmund'u reddettim"

Gaziantepspor'un tecrübeli oyuncusu Muhammed İldiz'den gelen flaş itiraf gündeme bomba düştü.

2018.01.12 17:14 - Son Güncellenme: 2018.01.12 17:15 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Muhammed İldiz: "Borussia Dortmund'u reddettim"

Muhammed İldiz, Alman devi Borussia Dortmund'un Nürnberg formasını giyerken kendisini istediğini, bu teklifi çok genç yaşta olmasından dolayı kabul etmediğini açıkladı. 

"Artık kariyerimi düşünmek zorundayım"

Radyospor'da konuşan Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Muhammed İldiz, Salim Manav'ın sorularını yanıtladı:

Açıkçası gelen teklifler var. Malum herkes son yıllarda neler yaşadığımızı biliyor. Bundan dolayı gelen teklifleri değerlendirmeye çalışıyorum. Artık kariyerimi düşünmek zorundayım. Çünkü sorumlu olduğum insanlar var. Tamamen futbola odaklanmak istiyorum, o yüzden gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyorum.

Dortmund itirafı!

O dönemin Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl bana o dönem, 'Seni hiçbir yere göndermeyeceğim daha büyük paralara satacağız seni' diyerek takımda tutmuştu. Çok seviyordu beni. Karşılıklı yapılan hatalardan dolayı futbola konsantre olamadım.Büyük kulüplerden teklif aldım isim kullanmayalım ama gelen teklifler oldu. Zaten ben Almanya'ya transfer olduğumda 2 maç oynayıp ardından Dortmund'dan teklif almıştım. Hatta Küçük yaşımdayken de Borissia Dortmund'a gitmiştim yaşım küçük olduğundan dolayı teklifi reddettim ve geri döndüm"

"Cenk'e Everton'da başarılar diliyorum"

Cenk Tosun çok iyi bir çocuk, tam bir profesyonel. Sağ ayağını nasıl kullanabiliyorsa sol ayağını da öyle kullanabiliyor. Yeteneği de burada çıkıyor ortaya. Cenk'e Everton'da başarılar diliyorum. İnşallah hakkında en hayırlısı olur.

"Keşkeler şeytandan gelir"

'Dortmund'a gitseydin daha farklı olurdu diyor musun?' sorusu üzerine ise 26 yaşındaki oyuncu, "Çok diyorum fakat keşkeler bu hayatta şeytandan gelir derler. Keşkelerle yaşarsam önüme bakamam.  Artık önüme bakıp  futbol oynamak istiyorum. Gideceğim kulüplere katkı sağlayıp devam etmek istiyorum"' şeklinde konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.01.12 17:14 - Son Güncellenme: 2018.01.12 17:15 - HABER MERKEZİ
A