Mozilla ücretsiz dosya aktarımı servisini sundu!

Mozilla ücretsiz dosya aktarımı servisini sundu!

Mozilla FireFox Send ismini verdiği yeni servisini duyurdu. Artık kullanıcılar dosyalarını sisteme yükleyip onun URL'sini ücretsiz bir şekilde paylaşabilecek.

2019.03.14 16:53 - Son Güncellenme: 2019.03.14 16:54 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Mozilla ücretsiz dosya aktarımı servisini sundu!

Mozilla Firefox Send ile dosya aktarım dönemi başladı!

Kullanıcılar giriş yapmadan bir seferde 1 GB'a kadar dosya yükleyebiliyor. Ancak 2.5 GB'a kadar yükleme yapabilmek için ücretsiz bir Mozilla hesabı oluşturmak gerekiyor. Bu işlemin ardından dosya yüklemek oldukça kolay.

Dosyalar yüklendikten sonra dosyanın paylaşılabilir linkine indirme sınırı koyabilirsiniz. Ayrıca zamanlama ayarıyla da dosyanın belli bir süre geçtikten sonra otomatik olarak silinmesini sağlayabilirsiniz.

Daha da güvenli hale getirmek için, linke bir şifre ekleyebilir ve şifreyi link ile birlikte paylaşabilirsiniz. Böylece yalnızca linke ve şifreye sahip kişiler dosyalara erişebilir. Firefox Send, hem özel ayarları ile hem de arayüz kolaylığı ile birçok kullanıcının dikkatini çekecek gibi duruyor.

Ayrıca, birçok bulut depolama hizmetine yüklendikten sonra dosyalar kalıcı olarak kalır ve bunları kendiniz silmeniz gerekir. Eğer dosyalarınızın kalıcı olmasını istemiyorsanız ve sonrasında kendiniz silmekle uğraşmak istemiyorsanız da zamanlama ayarı işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Firefox Send hem küçük dosyalarınızı hızlıca paylaşmak için hem de Dropbox, Google Drive, WeTransfer gibi büyük dosyaları paylaşabileceğiniz dosya paylaşım siteleri için de farklı bir alternatif olarak kullanılabilecek.

 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.03.14 16:53 - Son Güncellenme: 2019.03.14 16:54 - HABER MERKEZİ
A