Mourinho'nun sözleri olay yarattı

Mourinho'nun sözleri olay yarattı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'ya elenerek taraftarlarını şoke etti. Ancak; Manchester United'ın Portekizli menajeri Jose Mourinho'nun maçın ardından yaptığı açıklamalar daha fazla konuşuldu.

2018.03.14 17:48 - Son Güncellenme: 2018.03.14 17:48 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Mourinho'nun sözleri olay yarattı

United, İspanya'da Sevilla ile oynadığı ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalırken, rövanşı ise Old Trafford'da 2-1 kaybederek Devler Ligi'nde havlu attı. Manchester United menajeri Jose Mourinho, fazla üzülmeye zamanları olmadığını ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin dünyanın sonu olmadığını ifade etti.

"Ben daha önce United'ı bu statta iki defa eledim"

Jose Mourinho yaptığı açıklamada, "Ben Porto ve Real Madrid ile Manchester United'ı bu statta iki defa eledim. Şampiyonlar Ligi'nden elenmek bu kulüp için yeni bir şey değil. Olayı dramatize edecek zamana sahip değiliz. Cumartesi günü bir maçımız var ve 24 saatten fazla üzülecek zamanımız yok. Bu, futbol ve elenmek dünyanın sonu değil" diye konuştu.

Taraftarlar öfke dolu: Kovulmalı!

Öte yandan Mourinho'nun bu açıklamalarına Manchester United taraftarları büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, "Mourinho bunu nasıl söyler? Eğer gücüm olsaydı onu anında kovardım. Mourinho'nun yaptığı taraftarlara hakarettir" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.03.14 17:48 - Son Güncellenme: 2018.03.14 17:48 - HABER MERKEZİ
A