Mourinho'dan flaş Ronaldo yorumu

Mourinho'dan flaş Ronaldo yorumu

Son günlerde Cristiano Ronaldo ve Manchester United isimleri fazlasıyla yan yana gelmesine rağmen, İspanyol Marca gazetesi aslında durumun görünenden farklı olduğunu sayfalarına taşıdı.

2017.06.20 18:09 - Son Güncellenme: 2017.06.20 18:09 - Spor
A
Mourinho'dan flaş Ronaldo yorumu

Real Madrid'de Alvaro Morata'yı takımında görmek isteyen Mourinho'nun, Real Madrid ile içerisinde David de Gea ve Ronaldo'nun da olduğu isimlerle ilgili transfer hamlesine imza atabileceği konuşulurken, aslında bu olaya hiç sıcak bakmadığı ortaya çıktı.

Yönetimle bir görüşme gerçekleşen Portekizli teknik adam, vatandaşı Ronaldo'nun 32 yaşında olması ve bu yaş için 200 milyon euro gibi astronomik bir ücret verilmesinin doğru olmadığını düşündüğünü söyledi. Ayrıca yıllık 25 milyon euro da takımdaki dengeler açısından uygun olmayacaktır dedi.

Bu gelişmelerin ardından Ronaldo için tek adres Paris Saint Germain kaldı. Vergi kaçırma suçlamalarından dolayı başka bir ülkede yaşamak isteyen Ronaldo için Fransa ve Paris oldukça ideal bir seçenek olarak görünüyor. Ayrıca her hangi bir maddi sıkıntısı bulunmayan Paris ekibinin başkanı Nasser El Khalifi ile Ronaldo'nun samimi olması,  önümüzdeki haftalarda bu imzanın atılması ihtimalini güçlendiriyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.06.20 18:09 - Son Güncellenme: 2017.06.20 18:09 - Ali Yaşar
A