Motosiklet dönüş yapan taksiye çarpıp takla attı

Motosiklet dönüş yapan taksiye çarpıp takla attı

İstanbul Etiler'de seyir halinde olan motosiklet, dönüş yapan ticari taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak takla atan sürücü yaralandı.

2018.11.05 09:39 - Son Güncellenme: 2018.11.05 09:39 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Motosiklet dönüş yapan taksiye çarpıp takla attı
00:28 Motosiklet dönüş yapan taksiye çarpıp takla attı

İLGİLİ VİDEO

Motosiklet dönüş yapan taksiye çarpıp takla attı

Kaza, geçtiğimiz 22 Eylül Cumartesi günü saat 08.45 sıralarında Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde iş yerinden sipariş alan motosikletli kurye, yemekleri yetiştirmek için yola çıktı. Motosikletli genç seyrettiği esnada cadde üzerinden sokağa aniden dönüş yapan taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak takla atan kurye yere düştü. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, hafif yaralı sürücüyü yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. 
Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

"MOTOSİKLETLİ TAKSİYE ORTADAN VURDU" 
Kazayı gören Yüksel Orman, "Motosikletli buradan çıkarken, taksi de karşıdan geliyordu. Motosikletli taksiye ortadan vurdu. Çocuk yere düştü, taksici de durdu. Ambulans geldi genci götürdüler sonra da polisler geldi. Çocuğun durumuna baktılar, durumu gayet iyiydi. Burada biraz oturdu sonra ayağa kalktı, yardımcı oldular. Aşağıdaki bir restoranın kuryesiymiş" dedi. 
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.11.05 09:39 - Son Güncellenme: 2018.11.05 09:39 - HABER MERKEZİ
A