Motokros şampiyonası öğrencilere emanet

Motokros şampiyonası öğrencilere emanet

Afyonkarahisar'da, 30 Ağustos- 2 Eylül tarihleri arasında yapılacak 'Dünya Motokros Şampiyonası'nda görev alacak üniversite öğrencileri şampiyonanın yapılacağı parkur ve festival alanında eğitim aldı.

2018.08.16 11:56 - Son Güncellenme: 2018.08.16 11:57 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Motokros şampiyonası öğrencilere emanet

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İngilizce İşletme Bölümü öğrencilerinden oluşan 50 kişilik ekip, Dünya Motokros Şampiyonasında görev alacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke tarafından öğrencilere görevleri hakkında bilgi verildi.

ORGANİZASYONUN HER YERİNDE

'Dünya Afyonkarahisar'da Buluşuyor' sloganıyla yola çıkıldığını kaydeden TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, şampiyona öncesi çalışmaların büyük bir hızla sürdüğüne dikkat çekti. Şampiyonada görev alacak üniversite öğrencilerine bilgiler verdiğini belirten Akülke, "Öncelikle AKÜ Rektörü Mustafa Solak'a teşekkür ediyorum. Öğrenci arkadaşlarım İngilizce İşletme Bölümünde eğitim görüyorlar. Arkadaşlar bu organizasyonda ciddi görev yapacaklar. Kapı girişinden tutun, etkinlik alanına kadar her yerde görev alacaklar. Onlarla çok iyi işlere önümüzdeki dönemlerde imza atacağımıza inanıyorum. Ama en önemlisi onlara da katkı sağlayacak. Hem hayat, hem iş, hem de sivil hayatlarında dünya şampiyonası organizasyonunda olma ve o organizasyonu götüren birey olma özelliğine kavuşacaklar" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.16 11:56 - Son Güncellenme: 2018.08.16 11:57 - HABER MERKEZİ
A