'Misafir' vizyona giriyor

'Misafir' vizyona giriyor

Andaç Haznedaroğlu'nun 3 yıl boyunca sınır kamplarında göçmenlerle zaman geçirerek hazırlandığı sinema filmi 'The Guest/MİSAFİR', bugün vizyona giriyor.

2018.09.13 17:43 - Son Güncellenme: 2018.09.13 17:43 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
'Misafir' vizyona giriyor

Suriye'deki savaştan kaçarak İstanbul'a gelen sekiz yaşındaki Lena'nın hikayesini anlatan film, izleyiciye duygu dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

 "Haziran Gecesi" ve "Dudaktan Kalbe" gibi  dizilerle; "Her Şey Aşktan", "Acı Tatlı Ekşi" gibi sinem filmlerine imza atan Andaç Haznedaroğlu'nun yeni filmi "The Guest/Misafir", bugün vizyonda.

Andaç Haznedaroğlu'nun hem senaryosunu yazdığı hem de yönettiği filmin yapımcılığını Andac Film Yapım, İFP Film ve İD Film üstleniyor.

Saba Mubarek, Rawan Skef, Şebnem Dönmez, Yeşim Ceren Bozoğlu, Rıza Akın gibi oyuncuların rol aldığı filmin kadrosunda ayrıca, yüzlerce Suriyeli göçmen de yer alıyor. 3 yıl süren film hazırlığının ardından geçtiğimiz yıl çekimleri tamamlanan filmin başrolünde yer alan 8 yaşındaki Rawan Skef, göçmen kamplarında ve okullarındaki binlerce çocuk arasından seçildi.

Toygar Işıklı'nın müziklerine imzasını attığı film, geçtiğimiz sene dünya prömiyerini gerçekleştirdiği Antalya Film Festivali'nde "Avni Tolunay Seyirci Ödülü", Boğaziçi film festivalinde de ''En iyi film ve kurgu ödülü'' aldı.

Yurtdışında festival yolculuğuna devam eden "The Guest", son olarak Dublin İpek Yolu Film Festivali ve Malmö Arab Film Festivalleri'nden de "En İyi Film" ve "En İyi Kadın Oyuncu" ödülleriyle döndü.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.09.13 17:43 - Son Güncellenme: 2018.09.13 17:43 - HABER MERKEZİ
A