Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 6 ay sonra ortaya çıktı

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 6 ay sonra ortaya çıktı

Mina Başaran 11 Şubat'ta, Dubai'den İstanbul'a dönerken içinde bulunduğu jetin İran'da düşmesi sonucu 11 kişi ile birlikte hayatını kaybetmişti. Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, arkadaşlarının daveti üzerine tekneyle Türkbükü'ne geldi. Gezer, teknede arkadaşları ve kardeşiyle tatil yaptı

2018.08.07 08:39 - Son Güncellenme: 2018.08.07 08:40 - Magazin
A
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 6 ay sonra ortaya çıktı
04:21 Mina Başaran'ın cenazesini nişanlısı aldı

İLGİLİ VİDEO

Mina Başaran'ın cenazesini nişanlısı aldı

İşadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Ailesi, dostları ve 14 Nisan'da evleneceği Murat Gezer, yaşadıkları büyük acıyla kahrolmuştu.

Posta'dan Hakan Kırarslan'ın haberine göre, Murat Gezer, 6 ay sonra Bodrum'da ortaya çıktı. Kardeşi ile teknede tatil yapan Murat Gezer, arkadaşlarıyla buluşmak üzere Türkbükü'ne geldi.

Murat Gezer, yakın dostlarıyla gözlerden uzak bir köşede yemek yedi. Daha sonra kardeşiyle bota binip teknesine gitti.

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Ailesinin tek kızı ve Başaran Holding'in veliahtı olan 28 yaşındaki Mina Başaran 2013 yılından beri şirkette aktif rol alıyordu. 

Mina Başaran'ın Can adından erkek kardeşi var. Mina Başaran pek çok dergiye seyahat yazıları da yazıyordu.

Gıda, turizm, yatçılık, inşaat ve enerji alanlarında iş yapan Hüseyin Başaran'ın işlerindeki en büyük yardımcısı kızı Mina Başaran'dı. 

Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi almıştı.

Mina Başaran ile Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer, mutlu ilişkilerini Ekim ayında resmiyete döküp nişanlanmıştı.

14 NİSAN'DA DÜNYA EVİNE GİRECEKTİ

Başaran Grubu'nun genç veliahtı Mina Başaran ile Murat Gezer, mutlu ilişkilerini Ekim ayında resmiyete döküp nişanlanmıştı. 14 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün töreni ile evleneceklerdi.

BABASI VE ANNESİ PROJELERİNE ONUN İSMİNİ VERMİŞTİ

Anne Beril Başaran'ın, mega yat iç mekan tasarımına Mina ismini verdiği öğrenildi. Mina Başaran'ın adı Başaran Yatırım Holding'in Kadıköy'da yaptığı bir rezidans prjoesine verilmişti. 

Mina Başaran Koç Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştu. Londrada da yüksek lisansını tamamlamıştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.07 08:39 - Son Güncellenme: 2018.08.07 08:40 - Gülcan Tekin
A