Milli güreşçilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Milli güreşçilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Türkiye Büyük Kadınlar Güreş Milli Takımı sporcuları ve teknik heyet, Mehmetçikler için düzenlenen etkinlikte dua okudu.

2018.02.08 17:40 - Son Güncellenme: 2018.02.08 17:40 - Spor
A
Milli güreşçilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

İsveç'te 15-16 Şubat'ta düzenlenecek Uluslararası Graffing Turnuvası öncesi Yalova'da kampa giren Türkiye Büyük Kadınlar Güreş Milli Takımı, "Zeytin Dalı Harekatı"ndaki Mehmetçiklere destek olmak ve şehitleri anmak için yapılan etkinlikte dua etti.

90. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlik, Yalova ve Ankara'nın Elmadağ ilçesinde başlayan A Milli Takım kamplarında eş zamanlı düzenlendi. Türkiye Güreş Federasyonunun organize ettiği etkinlikte, kamptaki sporcu ve antrenörleri, "Kalbimizle, duamızla, Mehmetçik' yanındayız"yazılı pankart açtı, Yalova Müftüsü Turgut Açari tarafından Kur'an okundu. Açari ve sporcular, Mehmetçikler için dua etti. Etkinlikte, sporcular "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı da attı.

Etkinliğin ardından gazetecilere konuşan Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Efrahim Kahraman, bu etkinlikle TSK'nin ve devletin yanında olduklarını göstermek istediklerini söyledi.

Milli güreşçi Evin Demirhan da yüreklerinin Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Mehmetçikler için attığını belirterek, "Bizler de vatanımız ve bayrağımız için mücadele ediyoruz. Bunun nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyoruz. O yüzden buradan şehit düşen askerlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Orada mücadele eden askerlerimize de Allah kolaylık versin, yardımcıları olsun."diye konuştu.

Milli sporcu Buse Tosun, şehitlerin ailelerine başsağlığı dilerken, Dünya Şampiyonluğuna ulaşan ilk kadın Türk güreşçi Yasemin Adar da Mehmetçiklere desteğini dile getirdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.02.08 17:40 - Son Güncellenme: 2018.02.08 17:40 - Ali Yaşar
A