Microsoft Surface Buds geliyor!

Microsoft Surface Buds geliyor!

Apple'ın yeni kablosuz kulaklıkları AirPods 2'yi kullanıcılar ile buluşturmasından sonra birçok yeni rakip ortaya çıktı. Şu anda piyasada olan Gear Buds en büyük rakip olarak görülürken, Amazon'un yeni bir kulaklık geliştirdiğini duyurmuştuk.

2019.04.16 09:48 - Son Güncellenme: 2019.04.16 09:49 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Microsoft Surface Buds geliyor!

Benzer şekilde Microsoft'unda yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Surface Buds olarak adlandırılacağı iddia edilen kulaklıklar şirketin kendi teknolojileri ile entegre bir şekilde çalışacak.

AirPods'a rakip: Surface Buds geliyor!

Bunu örnek vererek açıklamak gerekirse: AirPods kulaklıklar Siri entegrasyonuna sahip. Amazon'un kulaklıkları Alexa entegrasyonu, Microsoft'un kulaklıkları ise tahmin edebileceğiniz gibi Cortana entegrasyonu ile gelecek.

Rakipleri ile benzer şekilde hem Android hem iOS cihazları destekleyecek olan Surface Buds gürültü engelleme teknolojisine sahip olacak. Bu sayede müzik dinlerken ve özellikle telefon görüşmelerinde kullanıcı deneyimi iyileştiriliyor.

Microsoft'un yeni kablosuz kulaklıklarını kullanıcılar ile buluşturacağı tarih bilinmezliğini koruyor. Ancak, yaz aylarında tanıtılacağı düşünülüyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.16 09:48 - Son Güncellenme: 2019.04.16 09:49 - HABER MERKEZİ
A