MHP Lideri Bahçeli Kırıkkale'de konuştu

MHP Lideri Bahçeli Kırıkkale'de konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"CHP zillettedir. Zillet İP'e dolanmıştır. HDP zaten zilletin ta kendisidir. SP, ÖDP zilletin yedekleridir. PKK-FETÖ-Türk'e kefen biçen hainler zilletin ana damarıdır. Bu nedenle Zillet İttifakı'na Türkiye'yi bırakamayız. Zillet İttifakı'na belediyeleri teslim edemeyiz. Dağdan temizlediğimiz terörist ve bölücülerin belediyelere doluşmasına göz yumamayız."dedi.

2019.03.12 17:30 - Son Güncellenme: 2019.03.12 18:03 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
MHP Lideri Bahçeli Kırıkkale'de konuştu

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Kırıkkale ehline emanet edilecektir. Sağduyu ve irade Kırıkkale'de kendini gösterecektir. AK Partili kardeşlerimizle omuz omuza yürüyoruz. Biz birlikte Cumhur İttifakı'yız. Cumhur İttifakı Türkiye diyor.

Zillet yalancıdır! CHP zillettir, zillet İP'e dolanmıştır. HDP zaten zilletin kendisidir. Dağdan temizlediğimiz teröristlerin belediyelerin başına geçmesine izin veremeyiz. CHP ve İP 3 maymunu oynuyor.

CHP milli ve manevi değerlerimize adeta savaş açmıştır. CHP Genel Başkanı YPG'ye terörist diyemiyor. Buna karşın PKK rahat durmuyor, kan dökmeye devam ediyor. Erasmus'la Polonya'ya giden Furkan'ı şehit ettiler.

CHP Genel Başkanı İP ve HDP'yle zillette buluşmakla kalmıyor, yalan rüzgarları estiriyor. Kılıçdaroğlu utanmadan sıkılmadan bize Milliyetçilik öğretiyor. Sakarya'daki Tank-Palet fabrikası "Satıldı" diyor. Yalan! "Başka bir devlete verildi" diyor, yalan! Fabrika satılmadı, sadece işletme hakkı 25 yıllığına devredildi. CHP'ye oy veren kardeşlerime yazıktır. Olan biten utanmazlık ve aymazlıktır. İnsanı yalan kadar alçaltan başka bir şey yoktur. Yalan varsa güven, huzur, sadakat yoktur.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2019.03.12 17:30 - Son Güncellenme: 2019.03.12 18:03 - HABER MERKEZİ
A