MHP-İyi Parti gerilimi Meclis koridorlarında

MHP-İyi Parti gerilimi Meclis koridorlarında

Devlet Bahçeli ile Meral Akşener'in birbirleri hakkındaki sert açıklamalarının ardından, Meclis'te parti gruplarının ayrı koridorlardan salona girmesi için kapılar değiştirildi. Grup toplantılarına gelen partililer karşılaşmasın diye özel güvenlik önlemi alındı.

2018.10.09 11:11 - Son Güncellenme: 2018.10.09 11:11 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
MHP-İyi Parti gerilimi Meclis koridorlarında

Meclis'te MHP-İyi Parti gerginliği var. Milletvekilleri arasında çıkabilecek olası bir kavga için önlemler alınmış durumda.

Bugün partililerin grup toplantıları vardı. Bu yüzden parti gruplarının ayrı koridorlardan salona girmesi için kapılar değiştirildi.

Partililerin karşı karşıya gelmemesi için adeta etten duvar örüldü.

"BAHÇELİ YAPTI YAPACAĞINI"
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında, "Geçtiğimiz hafta evimin önüne kadar uzanan hadiseye değinmek istiyorum. Yaşadığımız onca şeye rağmen artık beteri olmaz diyorduk ama Sayın Bahçeli yine yaptı yapacağını. Türk siyasetine, kara bir leke çaldı. Ne Türkiye, ne de Türk milliyetçiliği için gelecek vaat etmediğini açıkça ortaya koydu.

Sayın Bahçeli, sen, Cumhuriyetin kurucu iradesinin, Türk milliyetçiliğinin bayrağını düşürdün. Sen onu, saray kapısına serecektin ki, biz razı olmadık. Milliyetçilik saray bahçelerinde kök salmaz. Kongrede önüme çıkacak cesaretin yok. Kendi delegenin karşısına çıkacak cesaretin yok.

"İSTANBUL'DAN ADAY ÇIKARACAK CESARETİN YOK"
İstanbul'dan aday çıkaracak cesaretin yok. Millete küfredenler iktidardan aldığı milyarlık ihaleler alanlar hayasızca sokakta geziniyor. Kapalı kapılar ardında Erdoğan bile tavır koyuyor ama senden ses yok." dedi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2018.10.09 11:11 - Son Güncellenme: 2018.10.09 11:11 - HABER MERKEZİ
A