MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, "Sağlık çalışanları başımızın tacı"

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, "Sağlık çalışanları başımızın tacı"

Bursa Sağlık Çalışanları Derneği, MHP Bursa İl Başkanlığını ziyaret ederek sorunlarını dile getirdi ve çözüm noktasında yardım istedi. 

2017.12.07 09:57 - Son Güncellenme: 2017.12.07 09:57 - Bursa Bölge
A
MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, "Sağlık çalışanları başımızın tacı"

Bursa Sağlık Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette BUSAD Genel Başkanı Metin Aldundal; "Ulaşımda sağlık çalışanlarının indirimi yok. Bu bir haksızlıktır. Döner sermaye hakkımız emekliliğimize yansımıyor. Performans sistemindeki adaletsizlikler maalesef halen sonlanmadı. Sağlık yöneticilerinin Bursa'da halen atanmaması kurumlarda ciddi sıkıntı yaşatmaktadır. Öncelikli olarak acil servisler ve 112 servisinde çalışan arkadaşlarımızın iş yükü her geçen gün artmakta ve fiziki saldırılar devam etmektedir. Bu ve diğer sorunlarımızın ciddiyetle ele alınmasını ve çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Tevfik Topçu ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek; "Partimiz her fırsatta sorunlarınızı dile getirmektedir. Haklı taleplerinizin takipçisiyiz. Bursa özelinde veya genel sorunlarınızın çözümünde sizinle beraberiz. Farklı düşünmüyoruz, sağlık çalışanlarına müteşekkiriz. Sorunlarınızı iletmeniz halinde Bursa'daki kurumlar nezdinde ve Parlamento da çözümlere yönelik gayretlerimiz devam edecektir. Bursa'da hükümetin sağlık karnesi çok kötü durumda. Sağlık kurumları fiziki olarak miadını doldurmuş durumda. Personel sayılarımız yetersizdir, iş yükü sizlerin omuzuna yüklenmiştir. Bizler sizin kıymetini iyi biliyoruz. Taleplerinizi erteleyen, görmezden gelen hükümeti bu vesile ile bir kez daha uyarıyoruz." şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.07 09:57 - Son Güncellenme: 2017.12.07 09:57 - Gülcan Tekin
A