Mesut Yılmaz, oğlunun ölümü sonrası ABD'den döndü

Mesut Yılmaz, oğlunun ölümü sonrası ABD'den döndü

Eski Başbakan Yılmaz'ı taşıyan tarifeli uçak, İstanbul'a indi. Yılmaz ve eşini, kardeşi Turgut Yılmaz, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve bazı yakın dostları karşıladı. Turgut Yılmaz, çifti karşıladıktan sonra 'Başımız sağ olsun' diyerek oğullarının ölüm haberini verdi. Havalimanından ayrılan Yılmaz çiftini ambulanslar da takip etti. Yılmaz ve eşi oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi.

2017.12.16 20:48 - Son Güncellenme: 2017.12.17 08:49 - Güncel
A
Mesut Yılmaz, oğlunun ölümü sonrası ABD'den döndü

Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla vurulmuş halde bulunan 38 yaşındaki Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor. Eski Başbakan Mesut Yılmaz, büyük oğlu Yavuz Yılmaz'ın Beykoz'daki evinde ölü bulunmasının ardından ABD'den İstanbul'a döndü. Saat 20.00 sıralarında eşi Berna yılmaz ile birlikte ABD'nin Los Angeles kentinden İstanbul'a gelen Mesut Yılmaz havalimanından hastaneye hareket etti. Oğlu Yavuz Yılmaz'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan götürüldüğü hastaneye giden Yılmaz ailesi, yakınlarıyla birlikte hastaneye giriş yaptı.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz Konakları'ndaki evinde, yatağında başından vurulmuş halde bulundu. 

Korumalar dün akşam saatlerinde Yılmaz'ı eve bıraktıklarını, sabah saatlerinde de dışarı çıkmak için tekrar eve geldiklerini söylerken, "Kapıyı çalmamıza rağmen açmadı. Bunun üzerine kendisine telefonla ulaşmaya çalıştık. Ancak telefonu da açmayınca şüphelenip çilingir çağırdık. Çilingir kapıyı açtığında kendisini şakağından vurulmuş halde bulduk. Silah başucundaydı" dediler. 

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemeleri sonrasında Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. Polis diğer ihtimallere karşı kamera kayıtlarını da incelemeye aldı.

MESUT YILMAZ TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Eski Başbakan Mesut Yılmaz, büyük oğlu Yavuz Yılmaz'ın Beykoz'daki evinde ölü bulunmasının ardından ABD'den İstanbul'a döndü. 

Sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı. Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD'den Türkiye'ye döndü. Türk Hava Yolları'nın Los Angeles'tan kalkan tarifeli uçağıyla saat 19.30'da Atatürk Havalimanı'na gelen Mesut Yılmaz ve eşini yakınları karşıladı. Mesut Yılmaz daha sonra havalimanından beraberindeki konvoyla havalimanından ayrıldı.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mesut Yılmaz'ın Türkiye dönüşünün ardından Mesut Yılmaz'ı telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre ; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yılmaz arasındaki telefon görüşmesi bugün akşam saatlerinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Başbakan Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz'a ilişkin bu sabah gelen acı haberin kendisini de derinden üzdüğünü belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu acılı günlerinde yanlarında olduğunu ifade ettiği Yılmaz ailesine, sabır ve metanet dileğinde bulundu. 

Mesut Yılmaz hastaneden ayrıldı

ABD'den gelerek oğlunun cenazesinin bulunduğu hastaneye giden eski Başbakan Mesut Yılmaz hastaneden ayrıldı. Mesut Yılmaz'ı hastanede Fatih Terim, Sadri Şener ve Abdurrahim Albayarak yalnız bırakmadı.

Bu sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılmış oradaki işlemlerinin ardından özel bir hastanenin morguna götürülmüştü. Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD'den Türkiye'ye gelerek, beraberindekilerle birlikte hastaneye gitmişti. Hastaneye gelen Fatih Terim, eski Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve çok sayıda iş adamı Mesut Yılmaz'ı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1 saat hastanede kalan Mesut Yılmaz beraberindekilerle beraber geldiği araca binerek hastaneden ayrıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.12.16 20:48 - Son Güncellenme: 2017.12.17 08:49 - Gülcan Tekin
A