Meşale yakan, maytap patlatan 5 taraftara yasal işlem yapıldı

Meşale yakan, maytap patlatan 5 taraftara yasal işlem yapıldı

Eskişehirspor ile Manisaspor arasında oynanan hazırlık maçında meşale yakan, maytap patlatan 5 taraftar hakkında yasal işlem yapıldı.

2017.08.09 17:03 - Son Güncellenme: 2017.08.09 17:04 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Meşale yakan, maytap patlatan 5 taraftara yasal işlem yapıldı

Hazırlık maçı 2 Ağustos tarihinde Eskişehir Yeni Stadyum'da oynanmıştı. Eskişehirspor kale arkası kuzey tribününde bir şahsın meşale yakması sonrasında, polis memuru tribüne girmişti. Meşale yakan taraftarın yanına gitmek isteyen polis memurunu, diğer taraftarlar müdahale ederek, işlem yaptırmamak istemişlerdi. Bunun üzerine polis memuru sezonun ilk maçı olması münasebeti ile önleyici müdahalesi sonucunda olaylar büyümeden ortam sakinleştirilmişti. Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri daha sonra yapılan araştırmalar ve incelenen görüntülerden; kuzey kale arkası tribünü altında meşale yakan şahsın İ.Ş., doğu tribününde meşale yakan şahısların C.E.Ş. ve Ş.K. isimli taraftarlar olduklarını tespit etti.

Ayrıca doğu tribünü alt bölüm koridorunda S.B. elinde 1 adet meşale ile, A.C.U. isimli şahsın ise yapılan üst araması sonucu cebinde 2 adet maytap, ayakkabılarının içine gizlenmiş olarak da 5 adet maytap ele

geçirildi. Spordan sorumlu Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda toplam 5 taraftara 6222 Sayılı Kanuna Muhalefetten yasal işlem yapıldı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.08.09 17:03 - Son Güncellenme: 2017.08.09 17:04 - HABER MERKEZİ
A