Mert Fırat ve İdil Fırat evlendi!

Mert Fırat ve İdil Fırat evlendi!

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan ünlü oyuncu Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, Alaçatı'da bir otelde dünyaevine girdi. Ünlü isimler düğüne akın etti. Mert Fırat ve İdil Fırat davetlilere yasak koysa da kimse yasağa uymadı.

2018.09.09 14:47 - Son Güncellenme: 2018.09.09 14:48 - Magazin
A
Mert Fırat ve İdil Fırat evlendi!

Ünlü oyuncu Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, bu gün Alaçatı'da bir otelde dünyaevine girdi. Ünlülerin akın ettiği düğünde en önemli detay ise ünlü çiftin sosyal medya paylaşımı yasağıydı. Ancak konuklar bu yasağa uymadı. Çiftin düğünden bol bol paylaşım yapıldı.

Çift, Önder Fırat ve Sezen Aksu'nun düğüne katılamayacaklarını, rahatsızlıklarından dolayı yanlarında olamayacaklarını belirtti.

İdil Fırat'ın babası Önder Fırat ve Sezen Aksu'nun düğünde olmamasına açıklık getiren Mert Fırat, ''Aslında bugün aramızda olamayan iki kişi var. Önder bey ve sevgili Sezen Aksu, maalesef yanımızda yok'' dedi.

MEMLEKETTE KONUŞULACAK DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR

Araya giren İdil Fırat, ''Babam da, Sezen'de sağlık problemlerinden dolayı gelemediler'' dedi.

Çıkan olumsuz haberlere de açıklık getiren oyuncu, ''Çıkan bazı haberler bizi çok rahatsız ediyor. Aslında böyle bir açıklama yapmaya gerek duymuyoruz ama aramızda herhangi bir problem yok. Bayramlarda ve diğer günlerde sürekli görüşüyoruz. Fakat bugün öyle oldu. Sezen de rahatsız olduğu için gelemedi. Onun dışında bütün dostlarımız burada'' dedi.

Farklı haberlerin çıkacağını bildiklerini belirten Mert Fırat, ''Taht haberinde olduğu gibi, düğünde de bu tarz haberlerin çıkacağını biliyorduk. Taht bize sürprizdi. Bu memlekette konuşulacak daha önemli şeyler var. Gündemi meşgul etmek isteyen bazı arkadaşların paylaşımlarından oldu. Açıkçası bizi de pek etkilemedi. Orada anlatılmak istenen başka bir şeydi'' dedi.

Düğün sonrası yapacaklarına da değinen çift, ''İstanbul'da bulunan düğüne katılamayan dostlarımızı ziyaret ederek, onlar için bir organizasyon düzenleyeceğiz. Setler başladığı için tatil yapmayacağız'' dedi.

İLK PAYLAŞIMLAR GÖKÇE BAHADIR'DAN

Mert Fıratl'la Ufak Tefek Cinayetler dizisinde birlikte rol alan Gökçe Bahadır, bir çok kişinin katıldığı düğünden ilk görüntüleri paylaşan isim oldu. Oysa düğün davetlilerine Instagram yasağı vardı. Yasağı çok ciddiye alan olmadı ve dügünden kareler sosyal medyaya düştü.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, çiftin düğününden İnstagram stroy'de paylaşımları yaptı.

Düğüne katılan ünlüler, düğün fotoğraflarını #mertidil etiketiyle paylaştı.

İdil Fırat ve Mert Fırat sahneye çıkıp arkadaşlarıyla şarkılar söyledi. Bahadır, Fırat ile birlikte düet yaparak geceye renk kattı.

Ünlü İsimler ve sosyete katıldı

Düğüne katılanlar arasında Belçim Bilgin, Özge Özder, Gökçe Bahadır, Ferit Aktuğ, Didem Balçin dikkat çekti. Sosyeteden ise Zeynep-Kerim Çarmıklı, Serra Türker, Lara Ünsal, Mahmutcan-Dila Çalık, Doruk-Tuğana Kaya, Emir Uyar gibi isimler göze çarptı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.09.09 14:47 - Son Güncellenme: 2018.09.09 14:48 - Kübra Coşar-pasif
A