Meral Kaplan'dan kavga açıklaması

Meral Kaplan'dan kavga açıklaması

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler'in, Bodrum Gündoğan'daki evinde misafir ettiği Meral Kaplan'la kavga ettiği ifade edilmişti. Konu ile ilgili olarak Meral Kaplan, canlı yayına bağlanarak tüm yaşadıklarını ilk kez 2.Sayfa'ya programında anlattı.

2018.08.03 16:17 - Son Güncellenme: 2018.08.03 16:17 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Meral Kaplan'dan kavga açıklaması

Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; Seçkin Piriler ile Meral Kaplan'ın kavga görüntüleri ortaya çıkmıştı. Söz konusu görüntülerde, 38 yaşındaki Seçkin Piriler'in darp izleri dikkati çekmişti. 

Kaplan, "Evet küçük bir tartışma yaşadık, ama itiş kakış olmadı.Ben anlamıyorum, böyle bir şey yok, biz 20 senelik arkadaşız. Seçkin'in fotoğrafları eski fotoğraflar ve bu konudan dolayı basını mahkemeye verecekmiş. Saçma sapan şeyler, çok çirkin. Benim mahkemem var ve beni bu şekilde rahatsız etmeleri çok çirkin. Seçkin'de zor bir dönemden geçti, bende geçiyorum. Biz bazen tartışıpta sonrasında birbirine gülen insanlarız.Sizin sayenizde daha da güzel barıştık. Benim tırmık izleri ile ilgili bir alakam yok.Ben Seçkin'i gerçekten çok seviyorum. Böyle bir şey yok. Nedense bu tarz haberlerin tam boşanma dönemine denk gelmesi garip geliyor." açıklamasında bulundu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.03 16:17 - Son Güncellenme: 2018.08.03 16:17 - HABER MERKEZİ
A