Menajer ücretine limit getirilmeli

Menajer ücretine limit getirilmeli

Kayserispor Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Bedir, Kulüpler Birliği toplantısında özellikle menajer ücretlerine dikkat çekildiğini belirtti. Bedir ayrıca Kayserispor olarak transferi tamamladıklarını söyledi.

2018.08.01 08:46 - Son Güncellenme: 2018.08.01 08:48 - Spor
A
Menajer ücretine limit getirilmeli

Kayserispor Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Bedir, toplantının ardından konuştu. Son yıllarda yapılan en güzel toplantılardan birisi olduğunun altını çizen Bedir, "Kimsenin kimseye ters bakmadığı bir ortamdı. Kulüpler Birliği Yönetimi olarak sabah Fikret Orman ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'nu ziyaret edeceğiz. Yayıncı kuruluşla görüşeceğiz. Yapmamız gerekenleri yapacağız.  11.30'da spor bakanımızın başkanlığında TFF'de yine bir toplantımız var. Tüm kulüp başkanları katılacak. Sıcak günler yaşıyoruz. Sıcak günleri kötü manada kullanmıyorum. Türk futbolunu ileriye götürecek, kulüplerimiz bir takım sorunlarından kurtulabilecek en azından kısa, orta ve uzun vadeli tedbirler düşünüyoruz. Türk futbolunu daha iyi yere getirmek zorundayız" açıklamasını yaptı.

BÜYÜK YÜK GETİRİYOR

Menajerlik ücretlerinin kulüplere çok büyük yükler yüklediğini söyleyen Erol Bedir, "Birçok konu konuşuldu. Sahadaki şiddet olayları, deplasman taraftarlarına uygulanacak bir takım prosedürler, kulüplerin kendi mali yapılarını toparlama konuları, özellikle menajer ücretleri çok çok önemli. Menajer ücretleri nedeniyle kulüpler neredeyse batırma noktasına geldi. Menajer ücretlerinin belli bir limit içerisinde olması tavsiye edildi. Tüm kulüpler de buna sadık kalınması konusunda söz verdi. İnşallah federasyon da bizim anlatacaklarımızla birlikte kendi bilgilerini de bu işin içerisine katarak, Türk futbolu adına iyi şeyler yapar" diyerek toplantıda geçen hususları aktardı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.01 08:46 - Son Güncellenme: 2018.08.01 08:48 - Burcu Kahraman
A