Mehmetçikten 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel fotoğraf

Mehmetçikten 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel fotoğraf

Suriye'nin kuzeyini terörist unsurlardan arındıran Mehmetçik, 30 Ağustos Zafer Bayramı için çok özel bir fotoğraf verdi. Mehmetçik ile Münbiçli, üzerlerinde Türk bayrağı olan çocuklar omuz omuza geldi

2018.08.30 09:24 - Son Güncellenme: 2018.08.30 09:25 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Mehmetçikten 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel fotoğraf

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin Halep kentine bağlı Münbiç'te çocukların üzerlerinde Türk bayrağı olan tişörtlerle Mehmetçikle birlikte çektirdikleri fotoğrafı paylaştı. TSK'dan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından, Fırat Kalkanı Harekât alanı ile Münbiç arasında kalan hatta, dün, 37'nci koordineli/bağımsız devriye faaliyeti icra edildiği kaydedildi. Öte yandan, TSK tarafından Münbiçli çocukların üzerlerinde Türk bayrağı olan tişörtlerle Mehmetçikle birlikte çektirdikleri fotoğrafı paylaşıldı.

ASKERİ SEVKİYAT SÜRÜYOR

Suriye sınırının Münbiç bölgesine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan sevkıyat da devam ediyor. Kilis'teki sınır karakollarından Suriye sınırının Münbiç bölgesine mayına dayanıklı kirpi sevk edildi. Çobanbey üzerinden Suriye'nin El Bab bölgesi ile Münbiç sınırına da dün sevkıyat yapıldı.

Bingöl 49'uncu Komando Tugayı'ndan komando birlikleri de uçakla Gaziantep Havalimanı'na geldi. 260 kişilik komando birliği Suriye'deki üs bölgelerinde konuşlandırıldı. Kilis'te sınır hattında yoğunluk yaşanırken, sevkıyatların peyderpey devam ettiği bildirildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.30 09:24 - Son Güncellenme: 2018.08.30 09:25 - HABER MERKEZİ
A