MEB Döküman Yönetim Sistemi giriş ekranına nereden ulaşılır?

MEB Döküman Yönetim Sistemi giriş ekranına nereden ulaşılır?

MEB Döküman Yönetim Sistemi (DYS) üzerinden işlemlerini yapmak isteyen memurlar, internet üzerinden giriş ekranını sorguluyor.

2018.08.31 09:57 - Son Güncellenme: 2018.08.31 09:57 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
MEB Döküman Yönetim Sistemi giriş ekranına nereden ulaşılır?

MEBBİS içerisindeki bir modül olan DYS, hali hazırda kullanılan MEBBİS kullanıcı adı ve şifresi ile kolaylıkla erişilebiliyor. Peki, MEB DYS giriş ekranına nasıl ulaşılabiliyor? İşte, binlerce personelin merakla araştırdığı MEB DYS giriş işlemi ve sisteminin çalışma prensipleri hakkında detaylı bilgiler

DYS giriş ekranı, okul müdürü, müdür yardımcıları, memurlar ve gelen giden evrak kayıt memurları tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Peki, DYS giriş ekranına nasıl erişilir? İşte, okul içi işlemleri evrak kaydına yönlendirecek olan memurların araştırdığı DYS giriş ekranı hakkında tüm merak edilenler

DYS'ye bağlanmak için internet tarayıcınızın adres çubuğuna "dys.meb.gov.tr" yazarak enter'a tıklayınız. Aşağıdaki ekran görüntülenecektir.

Bu ekranda "Güncelleme", "Duyurular", "Kurulum Ayarları", "Eğitim Materyalleri", "e-imza" uygulamasına ilişkin belgeler ve "evraksorgusu", "DYS Eğitim" ve "Kullanıcı kılavuzu" gibi çeşitli linkler yer almaktadır.

DYS'ye bağlanabilmek için "Giriş" butonuna tıklayınız. Aşağıda görülen kullanıcı girişi ekranı açılacaktır.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2018.08.31 09:57 - Son Güncellenme: 2018.08.31 09:57 - HABER MERKEZİ
A