Marvel's Spider-Man ne kadar uzun olacak?

Marvel's Spider-Man ne kadar uzun olacak?

Insomniac Games stüdyosundan topluluk yöneticisi James Stevenson, Twitter üzerinden Marvel's Spider-Man ile ilgili birkaç soruyu yanıtladı.

2018.08.28 16:44 - Son Güncellenme: 2018.08.28 16:44 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Marvel's Spider-Man ne kadar uzun olacak?

Bildiğiniz gibi Insomniac Games'in PlayStation 4 için geliştirmekte olduğu Spider-Man, çok kısa bir süre sonra çıkışını gerçekleştirecek. 

Süre daralırken oyun hakkında da yeni yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Insomniac Games stüdyosundan topluluk yöneticisi James Stevenson, Twitter üzerinden Marvel's Spider-Man ile ilgili birkaç soruyu yanıtladı.

Oyunun uzunluğu hakkında sorulan soruya James Stevenson, stüdyodaki ortalama bir tester'ın oyunu yaklaşık 20 saatte bitirdiğini ancak yan görevler ve aktivitelerle bu sürenin üstüne çıkılabileceğini belirtti.

Kısacası oyunun ana senaryosu yaklaşık 20 saatte bitirilebiliyor ancak yan görevler ve toplanabilirler ile uğraşırsanız oyun deneyiminizi bir tık daha üste taşıyabilirsiniz. 

Ek olarak renk körü modu, HUD boyutu arttırma gibi ek eklentilerin olup olmayacağı sorulduğunda ise James Stevenson, ilk gün güncellemesine dahil olacağını söyledi. Bu güncellemeye ne gibi özelliklerin dahil olacağı henüz belirsizliğini koruyor. Oyunun yaklaşık dosya boyutu ise 45 GB. Onun için şimdiden sisteminizde yer ayırmaya başlamanızı öneririz. 

Marvel's Spider-Man, 7 Eylül 2018'de sadece PlayStation 4 platformu için çıkışını gerçekleştirecek.

İnceleme ambargosu 4 Eylül tarihinde Türkiye saati ile 17:00'da kalkacak. Bu saatten sonra oyunun incelemeleri yayınlanmaya başlanacak.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.08.28 16:44 - Son Güncellenme: 2018.08.28 16:44 - HABER MERKEZİ
A