Madonna geleceğin Cristiano Ronaldo'sunu yetiştiriyor

Madonna geleceğin Cristiano Ronaldo'sunu yetiştiriyor

Vogue dergisinin İtalyan edisyonuna konuşan popun kraliçesi Madonna, kendisinin sıradan bir futbolcu annesi olduğunu söyleyerek Portekiz'de futbol oynayan oğlunun, geleceğin Cristiano Ronaldo'su olabileceğini belirtti.

2018.08.02 15:46 - Son Güncellenme: 2018.08.02 15:47 - Magazin
A
Madonna geleceğin Cristiano Ronaldo'sunu yetiştiriyor

Popun kraliçesi olarak tanınan Madonna, Vogue dergisinin İtalyan edisyonuna konuştu. 16 Ağustos'ta 60 yaşına girecek olan Madonna, çocuklarıyla hayatını anlattı.

Madonna, Portekiz'de Benfica takımının altyapısında futbol oynayan 12 yaşındaki oğlu David'in başarısından söz ederek geleceğin Ronaldo'su olabileceğini söyledi.

"Bir futbolcu annesi olan her kadın plansız yaşar. Çünkü durumlar haftadan haftaya değişir. Bazen şehirde oluyorlar, bazen gidiyorlar ve biz ertesi gün ne olacağını hiç bilmiyoruz" diyen Madonna, "Plan yapmak imkansız. Sonra diğer çocuklarınıza ya da kendinize adil davranamadığınızı hissediyorsunuz" şeklinde konuştu.

Kevin Sampaio ile bir yılı aşkın bir süredir ilişki yaşayan Madonna, oğlu David'in futbol kariyeri için Portekiz'in başkenti Lizbon'a taşındı.

Amerika'daki evlerinden ayrılmalarına, 12 yaşındaki oğlu David ve kızı Mercy James ile beş yaşındaki ikizleri Stella ve Esther'in uyum sağladıklarını belirten ünlü şarkıcı, "Özellikle müzik, dans, futbol ve diğer sporlarla ilgilenerek diğer insanlarla daha kolay iletişime geçerek adapte oldular" dedi.

Çocuklarının Portekizce öğrendiğini söyleyen Madonna, bunu dil kursuna giderek değil, insanlarla iletişim halindeyken, eğlenceli ve interaktif bir şekilde yaptıklarını anlattı.

Malavi'deki yetiştirme yurdundan dört yaşındayken evlat edindiği ikizleri Stella ve Esther'in de mutlu olduklarını ifade eden Madonna, "İşimden dolayı tüm dünyaya seyahat ediyoruz, dolayısıyla çocuklarım da gittikleri yerlerdeki her şeye karşı açık görüşlü ve onlarla gurur duyuyorum" dedi.

"Pek çok insan bana 'Oğlunun başarılı bir futbolcu, en büyük kızın Lourdes'in dansçı ve oğlun Rocco'nun ressam olmasını istemelisin' diyor ama ben onlara 'Hayır' diye yanıt veriyorum" ifadesini kullanan Madonna, çocuklarının geleceğiyle ilgili şunları söyledi:

"Çocuklarımın sevgi dolu, merhametli ve sorumluluk sahibi olmalarını istiyorum. Tek istediğim bu. Seçtikleri yolun ne olduğu umrumda değil; sadece ten rengi, dini, cinsiyetine bakmaksızın diğer insanlara saygıyla davranan iyi insanlar olmalarını istiyorum. Geleceğin Picasso'su ya da Cristiano Ronaldo'su olurlarsa da bu harika bir şey olur; pastanın üstündeki vişne gibi olur."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.02 15:46 - Son Güncellenme: 2018.08.02 15:47 - Gülcan Tekin
A