LG G8 ThinQ OLED ekranı ile fark yaratacak!

LG G8 ThinQ OLED ekranı ile fark yaratacak!

Tanıtılmasına sayılı günler kalan ve hoparlörsüz yapısıyla fark yaratacak olan LG G8 ThinQ ile ilgili yepyeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de LG G8 ThinQ, Sound on Display (SoD) ile güçlendirilen OLED ekranı yeniden gündeme geldi.

2019.02.14 11:12 - Son Güncellenme: 2019.02.14 11:13 - Magazin
A
LG G8 ThinQ OLED ekranı ile fark yaratacak!

LG G8 ThinQ OLED ekranı ile fark yaratacak!

Bir süredir gündemde olan LG G8 ThinQ OLED ekranı ile ön plana çıkmayı hedefliyor. MWC 2019 etkinliğinde tanıtılacağı kesinleşen LG'nin yeni amiral gemisi "Crystal Sound OLED" teknolojisi ile karşımıza çıkacağı iddia edildi.

Hatırlarsanız, Sony TV'lerde de Crystal Sound OLED teknolojisine yer verilmişti. Bu teknoloji sayesinde, titreşim yardımıyla ön tarafta herhangi bir hoparlör olmadan rahatlıkla ses üretilebiliyordu.

Söz konusu bu teknolojiyi yeni amiral gemisinde yer verecek olan LG, ayrıca rakiplerinden önce ilk hoparlörsüz amiral gemisini de piyasaya sunmayı hedefliyor.

LG'nin yeni amiral gemisinin en net görselleri paylaşıldı!

Tüm bunların haricinde, Barselona'da tanıtılacak olan G8 ThinQ modeline ait olan görsellerde ortaya çıktı.

Hemen aşağıda görebileceğiniz render görsellerinde olduğu gibi, yeni amiral gemisinin ön tarafından bizleri herhangi bir hoparlör girişi karşılamıyor.

Bununla beraber, daha önceki modellerde olduğu gibi ekran çentiği tasarımına ev sahipliği yapan LG G8'de ne yazık ki ekrana entegre bir parmak izi okuyucusuna yer verilmeyeceğini görmekteyiz.

Bunun yerine telefonun arka panelinde fiziksel bir parmak izi okuyucusuna yer veren LG, V40'dan aşina olduğumuz çift ana kamera kurulumuyla da bizleri karşılıyor.

Paylaşılan görselleri incelediğimizde, 3.5 mm kulaklık girişinin devam ettirildiğini görmekteyiz. Ayrıca, alt kısımda ise bir hoparlör girişini de yer verildiğini görmekteyiz. Bu konu ile ilgili paylaşılan raporlara göre, söz konusu telefonda stereo ses sisteminin devam edeceği de belirtiliyor.

Son olarak, Snapdragon 855 işlemcisine ve 6 GB RAM'a ev sahipliği yapacak olan amiral gemisinde ayrıca 128 GB'lık bir dahili hafızanın da bizleri karşılaması bekleniyor.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.02.14 11:12 - Son Güncellenme: 2019.02.14 11:13 - Kübra Coşar-pasif
A