LG'den devrimsel nitelikli telefon geliyor!

LG'den devrimsel nitelikli telefon geliyor!

İlk kez geçtiğimiz aylarda, LG'nin katlanabilir telefonu sızmıştı. Yaz zamanı başlayan bu dedikoduların ardından ilk kez LG katlanabilir telefon hakkına resmi bir açıklama geldi. LG aslına uzun bir süredir bu cihaz üzerinde çalışıyormuş.

2018.10.04 15:02 - Son Güncellenme: 2018.10.04 15:03 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
LG'den devrimsel nitelikli telefon geliyor!

Doğal olarak, LG yeni geliştirilen bu telefon hakkında ne bilgiler vermekten kaçındı. Bunun sebebi olarak da, çıkış tarihi için aceleye gerek olmadığı düşünülüyor. Eğer böyle bir telefon gelecekse, firma daha fazla geliştirme ve araştırma yapmak istiyor.

LG katlanabilir telefon için tarih verilmiyor

LG tarafından yapılan araştırmaya göre, kullanıcılar halen katlanabilir bir telefon ekranı fikrine soğuk bakıyorlar. İnovatif anlamda oldukça güçlü bir hamle olabilir ama, görüşüne göre birkaç telefon piyasada yaygınlaşmadan genel bir fikir elde etmek güç olacak. İşte, LG de bu genel fikri oluşturmak istiyor.

Şirket öncelikle bu telefonların neden "iyi" olduğunu müşterilerine kanıtlamak istiyor. Bu yüzden öncelikle Samsung ve Huawei tarafından piyasaya sürülecek olan katlanabilir modellerin neler yapacağını görmek istiyorlar.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.10.04 15:02 - Son Güncellenme: 2018.10.04 15:03 - HABER MERKEZİ
A